RockShock

Internetový rockový magazin

Imortela Metalfest se vrací do Otrokovic

Text: Lenka Čechová

Po roční covidové pauze se osmý ročník rock/metalového open air festivalu Imortela Metalfest vrátí do domovských Otrokovic. Minulý ročník se z důvodu rekonstrukce domácího areálu konal v Žopech u Holešova. Přestože zdejší areál patří k nejatraktivnějším v kraji, nebyl tento krok pro festival příliš šťastným – proto se pořadatelé rozhodli s akcí vrátit na rodnou hroudu.

Již 25. června se pódium v Rybářském areálu na Štěrkovišti rozezní tvrdým, ale melodickým soundem více či méně známých, převážně regionálních kapel a revivalů.

Představí se pět hudebních skupin, první účinkující vystoupí v 19.00 hodin. Bude jím kapela FIREBALL, složená ze zkušených zlínských muzikantů plujících na vlně hard rocku 70.–90. let. Po nich vystoupí brněnská melodicmetalová ROSA NOCTURNA, která publiku povypráví poutavé příběhy v širokém hudebním spektru od power metalu přes balady až po epické symfonie s prvky filmové hudby. Pořádající otrokovická melodicmetalová kapela IMORTELA kromě známých hitů také nechá návštěvníky nahlédnout pod pokličku své nové tvorby.

Jako první z revivalových uskupení vystoupí pánové z MOTÖRGANG, již si dali za úkol dopřát posluchačům rockových koncertů pokračování heavymetalové ikony Lemmyho Kilmistera a jeho legendárních Motörhead. Závěrečnou show předvede ABSOLUTE BON JOVI REVIVAL – cílem této hudební formace je především věrná interpretace skladeb Bon Jovi, a to zejména jejich nejslavnějších hitů z osmdesátých a devadesátých let.

Na své si tak přijdou milovníci nejen tvrdého rocku a metalu, ale i kultovních skladeb známých mezi posluchači napříč všemi věkovými kategoriemi.

Na místě bude zajištěno kompletní občerstvení. Vstupenky za 160 Kč pořídíte v předprodeji na webu SMSticket.cz. Na místě za 200 Kč.

Související odkazy:
www.imortela.wixsite.com/imortelametalfest
www.facebook.com/events/243159608017966


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 738

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *