RockShock

Internetový rockový magazin

Soutěž o nové CD Metal Factory

Poměrně nová ostravská power/heavymetalová skupina METAL FACTORY, jejíž zrození se datuje do loňského roku, představila letos v únoru své debutové album Defeat All. Ačkoliv se jedná o novou kapelu, samotní členové nejsou metalovému světu rozhodně nijak cizí. Setkat se s nimi mohli fanoušci například ve skupinách Salamandra, Moravius, Joys, Enochian a mnoha dalších.

Metal Factory si dali na debutové desce opravdu záležet, a tak se může dvanáctka zcela nových autorských skladeb pyšnit nejen skvělým zvukem, ale především výbornou muzikou, která je opřená o silné melodie, výrazné dívčí vokály, nekompromisně tvrdé kytarové riffy, dokonale promyšlená sóla i vyhrávky a v neposlední řadě i dominantní rytmiku. Příznivci kvalitního melodického power/heavy metalu, kteří už mají album doma, si na něm dozajista pravidelně a rádi pochutnávají.

Komu ale v diskografické sbírce Defeat All zatím chybí, může si o jeden tento žhavý kousek právě zasoutěžit na stránkách RockShocku. Pravidla jsou velice jednoduchá. Stačí zaslat správnou odpověď na soutěžní otázku na náš redakční e-mail soutez@irockshock.net, do předmětu uvést název soutěže ‘Metal Factory‘ a pod správnou odpověď připsat i celé své jméno a korespondenční adresu, kam vám případnou výhru zašleme.

Metal Factory pokřtili album Defeat All v květnu na domácí půdě ostravského klubu Barrák, a právě se samotným křtem bude souviset i soutěžní otázka. Ti, kdo se velice zdařilého křtu zúčastnili, mají jistou výhodu. Tápat ale nemusejí ani ostatní soutěžící, neboť správnou odpověď najdou i na stránkách RockShocku.

A zde je znění soutěžní otázky:
Kdo se stali kmotry debutového alba Defeat All? Napište nám všechna tři jména.

Soutěž bude ukončena 7. června 2022.


DALŠÍ SOUTĚŽE

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 4399

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *