RockShock

Internetový rockový magazin

Soutěž o triko a CD Maria Scare

Pražská kapela MARIA SCARE vznikla na základech folkového kytarového dua už téměř před čtyřiceti lety. Po pár letech hraní zjistili, že je to stále víc táhne k tvrdšímu žánru; přibrali tedy baskytaristu, zpěváka a bubeníka a pod stejným názvem začali hrát hard rock. Vystupovali v klubech, na festivalech či motorkářských srazech. Během času vydali tři alba, několik singlů nebo se objevili na kompilaci pro Rock For People 2001, nejvíc energie ale soustředí do živého hraní.

Právě naživo si můžete kapelu užít třeba v sobotu 25. února od 20.00 hodin na Praze 6, v sále vyhlášené hospody Na Slamníku. A k tomu teď máte i možnost vyhrát originální tričko (pánské XXL nebo dámské M) a poslední CD Maria Scare 3.

K tomu vám stačí jen poslat správnou odpověď na jednoduchou otázku na náš soutěžní e-mail soutez@irockshock.net. Do předmětu napište název soutěže ‘Maria Scare‘ a přidejte i celé své jméno, zda máte zájem o pánské, či dámské triko, a korespondenční adresu, kam vám bude výhra v případě, že budete vylosováni, zaslána.

Soutěžní otázka:
Kolik členů má Maria Scare v současné době?

Soutěž byla ukončena.


DALŠÍ SOUTĚŽE

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1599

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *