RockShock

Internetový rockový magazin

Trny & žiletky představují už třetí singl z připravovaného alba Třetí hlas

Text: Jiří Olszar

Frontman Dark Gamballe Jiří ‘Desed‘ Sedláček a jeho hudební souputníci z projektu TRNY & ŽILETKY pomalu, ale jistě přibližují dobu, kdy spatří světlo světa jejich nové album Třetí hlas. Činí tak prostřednictvím jednotlivých singlů, z nichž ten poslední s názvem Chlapec vyšel jen před několika dny.

Nová píseň, která je lehce inspirována Thomasem Börjem Forsbergem alias Qurthonem (Bathory), se dočkala i video zpracování, které má na svědomí opět ‘Desed‘. Nejedná se ovšem o příběh zasazený do zasněženého severu, jak by se dalo očekávat, ale do chladné betonové džungle. Noční panelové sídliště dokáže být svým způsobem děsivé, což navíc umocňuje i hudba samotného singlu Chlapec, která je patřičně temná a svým způsobem i poměrně depresivní. Rozhodně nic pro ‘ranní ptáčata‘!

Pod aktuálním singlem jsou podepsáni Majkl a Aleš Weizer jako autoři hudby a ‘Desed‘ jako tradiční textař. V samotném klipu si pak kromě Majkla a ‘Deseda‘ zahráli i Bertík Eliáš a Leona Sedláčková. O masky se postarala Silvie Jelínková, která s projektem Trny & žiletky spolupracovala již v minulosti.

Vychutnejte si tedy další drsnou hudební ukázku utkanou z trnů a žiletek a vypijte hořký kalich Molotovova koktejlu až do dna. A pokud se po jejím poslechu budete bát vyjít do nočních ulic, zapalte aspoň ohně v oknech, ať malý Chlapec vidí na svou cestu k Třetímu hlasu!

Související odkazy:
www.trnyaziletky.cz
www.facebook.com/trnyaziletky
www.bandzone.cz/trnyaziletky
www.instagram.com/trnyaziletky


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 676

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *