RockShock

Internetový rockový magazin

4. ročník benefice I hudba může pomoci klepe na dveře

Text: Jiřina Lysáková

Line-up benefičního hudebního večera I hudba může pomoci je dán a doprovodný program se nám pěkně vybarvuje. Dokonce i epidemiologická situace je více než příznivá. Vypadá to, že si opravdu koncert užijeme se vším všudy. Na všechny se moc těším. Obrovské díky patří především našim partnerům.

OXALIS věnoval nakonec produkty v hodnotě 7 000 Kč místo původních 5 000 Kč. Za to jsem opravdu vděčná. Pokud má někdo o čaje či kávu zájem, ať mě určitě kontaktuje, některé produkty jsou již teď vyprodány a mizí opravdu rychlostí blesku, ale to je moc dobře.

T. J. Sokol Kostelany dokázala před Vánoci prodejem výrobků od dětí a jejich rodičů přispět krásnou částkou 7 200 Kč a OZS Sociální podnik, s. r. o., nás podpořil nádhernou částkou 10 000 Kč. To však není vše.

Nedávno částka překročila hranici 30 000 Kč, a ještě nekončíme. Stále je možné kupovat svícny, mýdla, čaje, kávu a další produkty. Kontaktovat mě lidé mohou přes e-mail, Facebook, Instagram či Bandzone.
jirina.lysakova@gmail.com
www.facebook.com/zpevackajirinalysakova
www.instagram.com/jirinalysakova
www.bandzone.cz/jirinalysakova

Tento týden byl také spuštěn předprodej vstupenek, ty předávám buď osobně, nebo posílám poštou. Vstup stojí již tradičně 100 Kč, ale pokud lidé již teď vědí, že nebudou moci dorazit, nevadí. I tak mohou přispět, pokud budou chtít. Takto nám přišel příspěvek 500 Kč až z Anglie od fanouška, který se do ČR nedostane, a upřímně mě to opravdu dojalo. Je to moc krásné, jak dokážeme všichni držet spolu a podporovat se. Děkuji vám za to z celého srdce.

Obrovské díky však patří i mediálním partnerům. Televize TVS opět bude vysílat pozvánku a upoutávka běží i na HitRádiu Zlín. Má srdcovka je samozřejmě irockshock.net, vážím si toho, co pro nás děláte.

Teď už přípravy vrcholí, s kapelou zkoušíme a připravujeme repertoár. Myslím, že všichni se velmi těší a chtějí si večer užít – po dlouhé době krásná kultura, která má navíc smysl. Všechny vás srdečně zvu; pokud máte jakékoli dotazy nebo podněty, určitě mě kontaktujte, budu moc ráda.

Benefiční koncert I hudba může pomoci, který se koná na podporu projektu Pomáháme onkologii, se letos uskuteční 12. 3. 2022 od 17.00 hod. ve Zlíně v prostorách kavárny 14|15 budovy Baťova institutu.

Program benefičního koncertu:
Žáci ZUŠ Zlín
JIŘINA LYSÁKOVÁ s kapelou
Pop-rocková skupina MERS

Související odkazy:
www.facebook.com/zpevackajirinalysakova
www.facebook.com/kapelamers
www.facebook.com/events/656567988660343
www.facebook.com/groups/1389858101200795
www.pomahejteonkologii.cz
www.facebook.com/T-J-Sokol-Kostelany-109536431349596
www.oxalis.cz
www.ozssro.cz


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 565

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *