RockShock

Internetový rockový magazin

Slyšte nový singl Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators

Text: Tomáš Vítek

Legendární kytarista gigantu Guns Nʼ Roses SLASH představil nový singl Fill My World. Klasický hardrockový dloubák ve středním tempu s sebou nese atmosféru naděje, skrývá hřejivé paprsky slunce a samozřejmě nezaměnitelné riffy mistra oblých kytar.

Albová novinka Slashe a jeho kapely vychází 11. února 2022 prostřednictvím Gibson Records ve spolupráci s BMG. Album 4 je celkově páté Slashovo sólové album a v pořadí čtvrté se sestavou zahrnující Mylese Kennedyho (zpěv), Brenta Fitze (bicí), Todda Kernse (baskytara a zpěv) a Franka Sidorise (kytara a zpěv).

„Naše nové album je maximálně spontánní. A tím se odlišuje od předchozích desek. Žádná velká věda, mnoho věcí bylo natočeno live, případné chybičky v záznamu zůstaly, protože při jamu se takové věci stávají. Prostě jsme hráli autenticky, jak nejlépe dovedeme,“ uvedl k novince 4 sám Slash, který musel nedávno řešit nepříjemnost v podobě covidové nákazy v sestavě THE CONSPIRATORS. Na startu turné, které kapela zahajuje 8. února v americkém Portlandu, však budou všichni muzikanti opět fit a připraveni.

Související odkazy:
www.slashonline.com
www.facebook.com/Slash
www.twitter.com/Slash
www.instagram.com/slash
www.youtube.com/channel/UC6WCQjfkWnDWvFfw_YDrq5g


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 590

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *