RockShock

Internetový rockový magazin

Šumný Šumperk – Slavnosti města – folk a country U Sovy i peloton Na kole dětem

Text: Zuzana Králová

Akce Šumný Šumperk – Slavnosti města bude vrcholit v sobotu 1. června po celém městě. Návštěvníci se mohou těšit na bohatý kulturní a zábavný program, který oživí ulice celého města.

V ulicích Šumperka i na Točáku si budou moct návštěvníci užít poslech pouličních umělců – buskerů, kteří návštěvníkům zpříjemní den jak vlastní tvorbou, tak známými covery. Živá hudba bude tento rok znít také U Sovy, která se nachází naproti Vlastivědnému muzeu. O půl desáté jako první na pódiu vystoupí MŠ Veselá školka, po níž bude následovat koncert skupiny ZAKAFY. Ta vlastními písněmi i oblíbenými hity našich známých interpretů zpříjemní posezení u jídla i pití.

Tento rok budou moct návštěvníci také podpořit charitativní akci Na kole dětem, která si klade za cíl přispět dobré věci a podpořit onkologicky nemocné děti. „Peloton až 80 cyklistů dojede k Sově v dopoledních hodinách. Po krátké zastávce charitativní cyklojízdy bude pokračovat známými písněmi skupina Zakafy. Následně ji vystřídá šumperská CIMBÁLKA CML, která upoutá svým folklorem s moderním twistem,“ přibližuje produkční Michaela Horáková.

Poslední kapelou, která během dne U Sovy vystoupí, budou HOLÁTKA hrající současnou americkou country s výrazným rockovým zabarvením a rytmy, s prvky world, blues i swingu.

V Sadech 1. máje bude po celý den připravena Zábavná a pohybová zóna, Prckoviště i Cirkus zóna. Zájemci budou mít také možnost na základě získaných razítek v hrací kartě vyhrát hodnotné ceny. Losování a vyhlášení výherců proběhne v 16.35 hod. po koncertu kapely Holátka.


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1695

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *