RockShock

Internetový rockový magazin

Kluboofka Fest 2024 otřese Vlašimí v základech

Text: Miloš Zubr

Rock/metalový festival Kluboofka Fest 2024 se po úspěšném prvním dílu v brněnském klubu Melodka přesouvá v celé své parádě do baru Na Koupáku ve Vlašimi. V sobotu 18. 5. 2024 úderem 16. hodiny odstartuje celý festival první kapela.

Na festivalu vystoupí brněnská kapela ALDABRA, která svým hard rockem každého rozhodně zvedne ze židle. Jako druzí měli dorazit 100na100 z dalekého Frýdku-Místku, z technických důvodů se však nebudou moci zúčastnit. Nahradí je nymburští RASMANE se svou charismatickou zpěvačkou. Jako třetí dorazí METANOL z Hradce Králové. Kluci o sobě říkají, že hrají prostě a jednoduše metal. A jako poslední vystoupí na Kluboofka Festu 2024 domácí metalová kapela ALLMARA. Allmara si pro své fanoušky připravila nekompromisní hudební zážitek a pořádnou show.

Vstupenky v předprodeji je možné zakoupit přímo v baru Na Koupáku, v květinářství na náměstí v Benešově a v Rehacafe (nové rehabilitační centrum Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov). V elektronické podobě také v síti SMSticket.

Areál baru Na Koupáku je částečně zastřešen, festival se proto bude konat za každého počasí. Na místě bude zajištěno bohaté občerstvení. Bezplatné parkoviště se nachází v těsné blízkosti areálu.

FB událost – www.facebook.com/events/409438814906927 

Více informací o festivalu naleznete na:
www.smsticket.cz
www.allmara.cz
www.nakoupaku.cz


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1665

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *