RockShock

Internetový rockový magazin

Ghost vyrazí příští rok na Imperatour – Europe 2022. 24. dubna se zastaví i v Praze

Text: Echopromotion

Dnes, kdy mraky zakrývají slunce a špatné předpovědi se množí, GHOST opět vyrážejí na své dosud největší britské a evropské turné.

V dubnu a květnu 2022 budou držitelé ceny Grammy opět brázdit s černými oři arény a představí svou temnou extravaganci. Již v roce 2018 zahájili dvouleté turné A Pale Tour Named Death v historické Royal Albert Hall v Londýně; při tomto dlouho očekávaném návratu, označeném jako Imperatour – Europe 2022, Ghost opět zahájí tour ve Velké Británii a poté se vydají do nejpůsobivějších evropských hal.

O support se na všech koncertech postarají UNCLE ACID & THE DEADBEATS a TWIN TEMPLE. Ghost mezitím nedávno představili svou první novou skladbu po dvou letech, Hunterʼs Moon, která zazněla v aktuálním filmu Halloween Kills. Vychutnejte si fantasmagorický videoklip v režii Amandy Demme.

Hunter’s Moon vychází 21. ledna 2022 jako sběratelský sedmipalcový singl u Loma Vista Recordings. Můžete si jej pustit, zakoupit anebo předobjednat na vinylu. Prodejní verze sedmipalce bude obsahovat speciální B-stranu Halloween Kills (Main Title), kterou nazpívali, produkovali a vytvořili John Carpenter, Cody Carpenter a Daniel Davies.

Na přelom ledna a února 2022 bylo oznámeno turné po 26 amerických městech, na kterém Ghost vystoupí společně s VOLBEAT a každý večer budou koncert uzavírat. Další informace najdete na www.ghost-official.com.

Ceny vstupenek od 990–1690 Kč. Vstupenky v prodeji v sítích Ticketmaster a Ticketportal od 26. 11. 2021, 10.00 hod. Live Nation klub, iDnes a O2 předprodej od 25. 11. 2021, 10.00 hod. do 26. 11. 2021, 10.00 hod.


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 764

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *