RockShock

Internetový rockový magazin

Cain Da Breth zvou na Mytologii v Galerce

Text: Cain Da Breth

Acoustic/doomová skupina CAIN DA BRETH zve všechny své příznivce na zatím poslední ze série podzimních koncertů, který se bude konat pod názvem Mytologie v Galerce v útulném a přátelském prostředí restaurace Galerka (Bělehradská 1187/44, Praha 2), a to v sobotu 20. listopadu od 18.00 hod.

Cain Da Breth se tentokrát představí v kompletní sestavě se všemi smyčci. Připraven je speciální výběr písní včetně novinek.

Restaurace je poměrně prostorná, nicméně je možné si zde udělat rezervaci u svého oblíbeného stolku, a to u samotného pana vrchního ‘galerníka‘ Jáchyma na tel. č. 602 662 600 či FB. Na FB stránkách Galerky si také můžete ověřit, jaké lahůdky jsou zde aktuálně na čepu či na vinném lístku.

Koncert se bude řídit aktuální legislativou a opatřeními platnými pro restaurační zařízení a akce do 1000 návštěvníků. Vstupné je dobrovolné.

Jak se do restaurace dostat? Lze k ní dojet tramvají – stanice Pod Karlovem či Nuselské schody – nebo pěšky vycházkou z náměstí Bratří Synků, Otakarovy, I. P. Pavlova či Náměstí Míru.

FB událost – www.facebook.com/events/559889545123083

Související odkazy:
www.caindabreth.com
www.facebook.com/caindabreth
www.bandzone.cz/caindabreth


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 543

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *