RockShock

Internetový rockový magazin

Zpěvačka LP vydává nový singl a videoklip Angels

Text: Arts Marketing

Americká zpěvačka a skladatelka LP vydává nový singl nazvaný Angels, který doprovází videoklip režírovaný Stephenem ‘Norswrthy‘ Schofieldem (Halsey, Pharrell, Taylor Swift). Produkce skladby se ujali Nate Campany (Tove Lo, K.Flay, Christina Aguillera) a Kyle Shearer (Becky G, Tove Lo, Carly Rae Jepsen), známí jako dvojice Valley Girl, spolu s výkonným producentem celého alba Mikem Del Riem (Kylie Minogue, X Ambassadors, Skylar Grey). Píseň Angels je pátým singlem ze zpěvaččina dlouho očekávaného nového alba nazvaného Churches, které vyjde letos 3. prosince na labelu [PIAS] Recordings. Zde je možné slyšet a zakoupit novou píseň. Zpěvačka LP je jednou z potvrzených hvězd festivalu Colours Of Ostrava 2022.

Režisér Schofield ke vzniku videoklipu vysvětluje: „Moje inspirace pro natáčení Angels byla jednoduchá: pojďme natočit LP v neurčitém prostředí – černé pozadí a závěsy tak, aby vynikla samotná zpěvačka a text její písně. Použili jsme ještě dodatečné záběry – tři rusovlasé ‘anděly‘ v prerafaelitském stylu, protože se osobně zajímám o díla malířů Waterhouse, Danteho Rossettiho a Williama Hunta. Bledá pleť, modré žíly a rudé vlasy vystupují hyperrealisticky z plátna… Přidejte to k obrazu LP, k jejímu zpěvu, a získáte mocnou krásnou paletu, ze které můžete vytvořit jakýkoliv vizuální příběh. Doufám, že se vám líbí ‘Story 1: [Angels].’ A máte se ještě na co těšit.“

První singl z desky Churches The One That You Love má na YouTube přes 24 miliónů zhlédnutí a 20 milionů přehrání na Spotify. Druhý singl How Low Can You Go získal přes 6,7 milionů přehrání na Spotify, 6,4 milionů na YouTube a hrála ho rádia po celé Evropě. Videoklip třetího singlu One Last Time s herečkou, filmařkou a modelkou Jaime King vidělo na YouTube 15 milionů lidí a píseň dosáhla přes 7,9 milionů přehrání na Spotify. Videoklip ke čtvrtému singlu Goodbye dosáhl na YouTube 2 miliony přehrání a 1,4 miliony streamů na Spotify. Nové album Churches je v nejrůznějších formátech možné objednat zde.

LP vydala pět alb a tři EP – včetně desky Heart To Mouth obsahující singl Girls Go Wild, který se stal nejhranějším italským rozhlasovým hitem roku 2019. Zpěvačka LP se poprvé proslavila v roce 2016 po celém světě hitem Lost On You, který se dostal na první místa hitparád v 18 zemích a překonal miliardu přehrání. Skladba dosáhla na diamantové ocenění ve Francii, čtyřikrát platinové v Itálii, platinové v Řecku a Polsku, zlaté v Belgii a Švýcarsku. Jako autorka se podílela na hitech Rihanny (Cheers [Drink To That]), Rity Ory (Shine Ya Light), Cher (Pride, Red), Backstreet Boys (Love Will Keep You Up All Night), Leony Lewis (Fingerprint), Céline Dion (Change My Mind) a Christiny Aguilery (Beautiful People). YouTube kanál LP má denně 2,4 milionu zhlédnutí a denně dosáhne na 2 miliony streamů na všech platformách.

Související odkazy:
www.iamlp.com
www.facebook.com/iamLP


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 581

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *