RockShock

Internetový rockový magazin

Nesnažte se to pochopit a přijďte si užít punkový mejdan do Modré Vopice

Text: Modrá Vopice

Pražský klub Modrá Vopice zve na pořádný punkový mejdan, který se koná ve středu 27. 10. 2021 a zahrají na něm legendární východočeští pankáči N.V.Ú. a místní alko/porno/punková sebranka PARAGRAF 219. Spolu s nimi vystoupí jako hosté CERBEROS – plzeňská rocková banda s bývalým bubeníkem Paragrafů Cajkem poprvé v Praze, alko/pankáči STÁLE NIČ, kteří jsou i přes svůj slovenský název z Prahy, a večírek zahájí uskupení, které si říká NĚCO – grupa hrající chacha/beat, která přicválá z Týnce nad Labem.

Akce nese název Nesnaž se to pochopit fest a měla být prvním vystoupením projektu, který nese právě tento název Nesnaž se to pochopit. Zkráceně také Nesetopo nebo úplně krátce NSTP, který založila část členů z Paragrafu a jejich fanoušci (jeden). Bohužel právě tento zakládající člen, třetí mandolinista, druhý kalimbista a hlavně masochista si pár týdnů před tímto skvostným vystoupením ožralý dojebal nohu v koleně tak, že není schopen provozu. A tak se první show této již brzy po celém světě slavné formace přesunula na 14. 5. 2022, kde Paragrafáci budou opět zde (v Modré Vopici) slavit své již 18. narozeniny.

Z tohoto unikátního skvostu zbyl tudíž pro tento večer jen název akce. A tak se opravdu nesnažte nic z toho pochopit a prostě si dorazte zakalit, zapařit, pokecat, pokácet, pocákat a zapogovat 27. 10. 2021 do pražských Vysočan, kde se na vás budeme těšit. Nenechte se odradit tím, že je to středa! Druhý den je svátek, a tak má jistě většina z nás volno, jelikož v neděli a ve svátek práce zapovězena kurva jest.

Související odkazy:
www.modravopice.eu
www.facebook.com/MusicClub-Modrá-Vopice-1607038219581613
www.facebook.com/events/230109352510980


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 566

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *