RockShock

Internetový rockový magazin

Kapela Walkmanz se stala objevem roku a křtí své EP na pražském koncertě!

Text: Martina Jablanovská
Foto: archiv skupiny

Členové WALKMANZ si 3. 9. převzali v plzeňském DEPU2015, kde se pravidelně koná předávání cen Ankety Žebřík, cenu za ‘Objev roku 2020‘! Walkmanz se stali už ‘Objevem roku‘ časopisu Rock&Pop a konečně se ukážou v Praze a pokřtí po roce své debutové EP.

Za projektem Walkmanz se skrývá René Rypar (kytara), Jaro Lukáč (baskytara), Zbyněk Raušer (bicí) a Thom Fröde (zpěv). Členové kapel Portless, Imodium, Recode The Subliminal a ex-Support Lesbiens, ex-Krucipüsk, ex-Eleison a Animé spojili své síly a vrhli se na to, co je baví nejvíc, tedy na energickou rockovou muziku.

„Jsme neznámá kapela. Jde nám o to, abychom lidi na koncertech strhli a užili si to, i když nás předtím neznali. Všichni v kapele jsme navíc aktivní muzikanti, takže byl jasný předpoklad, že nebudeme jenom produkovat hudbu a dávat ji ven, ale budeme ji prezentovat v první řadě tak, jak jsme zvyklí již několik let. A to skrz koncertní pódia,“ uvedl za kapelu zpěvák Tomáš Fröde.

Již dvakrát odsunutý křest nového EP se uskuteční 14. 10. 2021 v Malostranské besedě. Kmotrem alba Mono bude herec Jiří Mádl a hostem písničkář LÁSKA.

Vstupenky kupujte v sítích Ticketstream.

Související odkazy:
www.walkmanz.cz
www.facebook.com/walkmanzband
www.instagram.com/walkmanzband
www.youtube.com/c/walkmanzband


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 538

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *