RockShock

Internetový rockový magazin

Electric Lady oslavují na jachtách léto svým letním singlem Summer On

Text: Petr Hradecký

Rok 2021 nezačal pro ELECTRIC LADY nejlépe, co se týče koncertů a akcí, které byly od ledna zrušeny nebo opět přesunuty kvůli opatřením spojeným se situací kolem Covid-19. Electric Lady přišli o koncerty nejen v ČR, ale i v Německu, Polsku, na Slovensku a kvůli této situaci se pozastavil i jejich největší hudební projekt Trilogy 2020. První živý koncert kapely Electric Lady po této nepříjemné pauze se paradoxně nekonal v České republice, ale v Chorvatsku. Koncert byl uspořádán koncem května, a dokonce se s touto akcí spojil i nový singl Electric Lady s názvem Summer On, který právě vyšel i na YouTube kanále kapely.

„Lodě, moře, slunce, čerstvý vzduch – co víc by si člověk mohl přát? Ta fantastická atmosféra a uvolněnost všech účastníků této akce se nakonec promítla i ve spontánním videoklipu, který jsme v rámci cesty k singlu Summer On natočili,“ říká Tereza Rays, autorka písně a frontwoman kapely Electric Lady. „Ten hluboký svobodný nádech a radost ze života se odráží snad v každém záběru. Myslím si, že lidé nechtějí nic víc než být šťastni a užívat si svou svobodu i kulturu tak, jak to mají rádi. A právě o tom je tento letní klip, který navnadí dovolenkovou náladu. Chci poděkovat všem účastníkům Golgota Island za skvělou inspiraci a nasazení při natáčení klipu.“

Nová píseň z dílny Electric Lady se trochu vymyká hudebnímu žánru, na jaký jsme od Terezy Rays zvyklí. I když Tereza jen tak nepustí svoji milovanou elektrickou kytaru značky Fender z ruky, v této písni se nedočkáme rockového nářezu, ale celá píseň se odvíjí spíše v pohodovém tanečním rytmu a skutečně evokuje letní pohodu.

Související odkazy:
www.electriclady.cz
www.facebook.com/electricladycz


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 527

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *