RockShock

Internetový rockový magazin

W:O:A BBQ aneb Nejhlasitější grilovačka na světě

Text: Eva Houšková
Foto: Mirek Valenta

Přestože se letošní ročník Wacken Open Air ze známých důvodů přesunul na příští rok, pořadatelé se rozhodli přinést fanouškům v původně plánovaném termínu festivalu aspoň malou jednodenní náplast v podobě online přenosu W:O:A BBQ. Spolu s partnery Telekom a Magenta Musik 360 dali dohromady program, který můžete sledovat v sobotu 31. 07. od 16.55 hodin v online přenosu na stránkách Wackenu a také partnerské Magenta Musik.

Jak se od správného barbecue očekává, otcové zakladatelé W:O:A Thomas a Holger odpoledne rozpálí gril, pozvou na pokec pár přátel a bude se podávat občerstvení v podobě metalu. Čeká vás nabitý pětihodinový program, ve kterém si užijete opravdové skvosty z festivalového archivu, mimo jiné například IRON MAIDEN, BLIND GUARDIAN, SCORPIONS, MOTÖRHEAD, ALICE COOPER, HELLOWEEN, MEGADEATH, SABATON, JUDAS PRIEST, PARKWAY DRIVE a další. Kompletní program a line-up najdete zde: 30 Jahre Wacken

Celou show můžete sledovat online a samozřejmě zdarma z pohodlí svých domovů nebo třeba na terase s vlastním grilem. Podpalte dřevěné uhlí, připravte si dostatek dobrého jídla a pití, připojte se, dejte volume doprava a užijte si metalovou oslavu roku!

Související odkazy:
W:O:A – www.wacken.com
Magenta Musik – www.magenta-musik-360.de
FB událost – www.facebook.com/events/4023433467782297


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 346

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *