RockShock

Internetový rockový magazin

Forrest Jump zkompletovali letošní soupisku charitativního festivalu Rocktherapy

Text: Jiří Olszar
Foto: archiv Forrest Jump

Pořadatelé charitativního festivalu Rocktherapy, jehož přeložený loňský ročník se letos uskuteční 28. srpna 2021 v Letním kině v Orlové, prozradili před nedávnem většinu účinkujících. Jedno jméno v line-upu ještě ale chybělo. Poslední potvrzenou skupinou se tak stali populární hardcore/crossoveroví FORREST JUMP.

A nejen příznivci Forrest Jump se mají určitě nač těšit. Kapela už od začátku roku pilně pracuje na novém materiálu a první vlaštovkou vypuštěnou do světa byl singl a videoklip Uprostřed magnetických polí. V plánu ale mají i další singly, které by měly být součástí připravovaného alba, na kterém spolupracují s producentem Honzou Toužimským z Arakainu. Zároveň představí i nového kytaristu Nikolase Cejnka.

Dříve či nově potvrzené kapely zůstávají beze změn, takže návštěvníci se mohou těšit na powermetalové duo ze Slovenska SIGNUM REGIS a WITHIN SILENCE. Velkou porci zkušeností a bezva muziky nabídnou gothicrockoví XIII. STOLETÍ a metaloví PERSEUS z Olomouce. Dále se představí melodicmetaloví SOLAR SYSTEM z Havířova, brněnští GATE CRASHER se svým energickým rockovým setem a domácí AHARD se svou metalově ďábelskou show, kterou okoření i vystoupení umělecké skupiny Démoni cz Orlová. Vyvrcholení celého festivalu pak přijde s oblíbenou polskou industrialmetalovou smečkou OBERSCHLESIEN.

Asi není potřeba nic víc dodávat, jen si poznamenat do kalendářů tučným písmem datum 28. 8. 2021, abyste nezapomněli dorazit do orlovského Letního kina a podpořit tak Michala Ondrůše, Dominika Kovaříka a Kamilu Fábryovou, kterým je festival s podtitulem ‘Hudbou na pomoc dětem s mentálním onemocněním‘ letos věnován. Další informace najdete na FB profilu a události Rocktherapy, kompletní časový rozpis pak na oficiálních festivalových stránkách.

Související odkazy:
www.rocktherapy.cz
www.facebook.com/rocktherapy
www.facebook.com/events/410782976236359


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 982

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *