RockShock

Internetový rockový magazin

O Krásný ztráty live je mimořádný zájem, přichází třetí vlna předprodeje

Text: David Gaydečka
Foto: archiv festivalu

Pátý ročník festivalu Krásný ztráty live se blíží. Již tradiční dvoudenní přehlídka plná žánrových i mezigeneračních setkání bude zahájena v pátek 13. srpna, kdy programový garant festivalu MICHAL PROKOP oslaví pětasedmdesáté narozeniny. Na festivalu v zavedeném prostředí středočeského statku Všetice přivítá řadu svých hudebních přátel v čele s kapelou PRAŽSKÝ VÝBĚR a také pokřtí nové album Mohlo by to bejt nebe…, které vyšlo na samém konci května. První dvě vlny vstupenek se vyprodaly během pouhých tří týdnů od spuštění předprodeje. Od 9. června je k dispozici poslední, třetí vlna vstupenek.

Koncert Michala Prokopa a jeho kapely FRAMUS FIVE v rámci festivalu Krásný ztráty live bude výjimečný hned z několika důvodů. Skupina se představí v částečně inovovaném obsazení, v koncertním programu doplní známé hity písněmi z nového alba Mohlo by to bejt nebe…, z nichž některé zazní naživo vůbec poprvé, novinka zde bude pokřtěna a frontman oslaví půlkulaté životní jubileum. Kmotrem alba bude JAN BURIAN, který na festivalu také odehraje sólový koncert. Mimochodem, Prokopovo album mezitím vstoupilo do žebříčku prodejnosti IFPI, a to hned na první místo.

Z dalších účinkujících kromě již dříve ohlášeného Pražského výběru v tuto chvíli účast potvrdily další tři populární kapely, legenda přelomu 80. a 90. let LAURA A JEJÍ TYGŘI, bluesrockoví veteráni KRAUSBERRY a nadžánroví matadoři MINUS123MINUT. Další jména budou pořadatelé postupně v následujících týdnech oznamovat na sociálních sítích a prostřednictvím ostatních kanálů.

„Děkujeme všem, kteří se rychle rozhodli o účasti na akci, která se nakonec letos uskuteční. Přidáváme do prodeje nyní i vstupenky, které byly původně rezervovány pro prodej až v týdnu akce. Jedná se o jednodenní páteční, kde proběhne křest nového alba Michala Prokopa, i sobotní na program, který završí koncert Pražského výběru. K dispozici jsou také dvoudenní standardní či doplněné o rezervaci místa v campu. Na recepci ve Všeticích lze pak pořídit vstupenky včetně ubytování v okolních hotelech či novinku v luxusních stanech s postelemi přímo na louce u statku. Těšíme se na letošní unikátní hudební setkání,“ říká David Gaydečka, jeden z producentů akce.

Potvrzený program festivalu, který se letos uskuteční po dnech, je k dnešku následující:
Pátek 13. 8.
Michal Prokop a Framus Five
Krausberry
minus123minut
Laura a její tygři
a další        

Sobota 14. 8.
Pražský výběr
Jan Burian
Colorful People
a další

Krásný ztráty live už třetím rokem zůstávají na malebném statku ve středočeských Všeticích na Benešovsku. Členité prostředí umožňuje hudebníkům i návštěvníkům dostatečný komfort a až rodinné prostředí, které je pro tuto akci typické. Lokalita je v příjemné vzdálenosti od hlavního města, ve Všeticích se lze ale také ubytovat na nejrůznějších úrovních od standardního kempu po exkluzivní možnosti přímo na statku a v jeho okolí. Aktuální možnosti tohoto typu ubytování lze zjistit a objednat na e-mailové adrese recepce@vsetice.cz.

Po vyprodání prvních dvou vln předprodeje nyní přichází v sítích Ticketportal a GoOut na řadu vlna poslední, třetí. V aktuální vlně si lze nyní pořídit základní permanentku na oba dny, dále permanentku s ubytováním v kempu a jednodenní vstupenky na pátek či sobotu.

Další informace najdete na www.krasnyztratyvsetice.cz a sociálních sítích.


DALŠI AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 332

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *