RockShock

Internetový rockový magazin

Telegrafistův novinkový týdeník aneb T.N.T. 23/2021

Polští pekelníci BEHEMOTH vypustili do světa svůj další velkolepě zpracovaný videoklip. Ten byl natočen ke skladbě Shadows Ov Ea Cast Upon Golgotha, která je součástí loňské EP nahrávky A Forest. Přímo umělecký snímek si můžete dopřát prostřednictvím odkazu www.youtube.com.

Němečtí powermetalisti POWERWOLF vydají 16. 7. 2021 u Napalm Records své jubilejní desáté album Call Of The Wild. V těchto dnech ale potěšili fanoušky speciální nově nahranou skladbou Demons Are A Girlʼs Best Friend, ke které představili i nový videoklip. Jako host se zde představuje zpěvačka Alissa White-Gluz z Arch Enemy. Podívat se na klip můžete zde: www.youtube.com

Nizozemští PESTILENCE se spojili s polským video kanálem Drummers From Hell, kde premiérově představili další playthrough video. Tentokrát se jedná o bubenickou stopu Michiela van der Plichta k nedávno vydanému singlu Deificvs. Podívat se na něj můžete zde: www.youtube.com

THE BLACK DAHLIA MURDER představili seznam podzimních koncertů, které odehrají v rámci severoamerického turné spolu s kapelami AFTER THE BURIAL, CARNIFEX, RIVERS OF NIHIL a UNDEATH. Bude se jednat o první turné na podporu loňského alba Verminous. Přehled zastávek Up From The Sewer Tour 2021 najdete na webu www.tbdmofficial.com.

Brazilsko-nizozemská deathmetalová úderka CRYPTA, v jejíchž řadách najdeme dvě bývalé členky kapely Nervosa – Fernandu Lira (zpěv, baskytara) a Luanu Dametto (bicí) –, vydala už třetí singl Dark Night Of The Soul, ke kterému vyšel i videoklip. Nový singl je zároveň ochutnávkou debutového alba Echoes Of The Soul, jež vychází 11. 6. 2021 u Napalm Records. Klip můžete zhlédnout zde: www.youtube.com

30. června vyjde u Birth Ritual Records speciální nahrávka Draconian Times Live MMXI gothic/doomové ikony PARADISE LOST. Bude se jednat o kazetové vydání živě nahraného alba Draconian Times původně vydaného v roce 2011.

Finští průkopníci black/epic metalu DARKWOODS MY BETROTHED se po více jak dvaceti letech probouzejí k životu. Původní trojice Hexenmeister (baskytara), Hallgrim (kytara) a Emperor Nattasett (zpěv) se loni rozhodla obnovit své původní působiště a své řady zároveň rozšířila o klávesového mistra Tuomase Holopainena (Nightwish). V těchto dnech navíc podepsali smlouvu s Napalm Records a slibují brzké představení nové muziky.

Finští melodičtí progresivisté ODDLAND využili koronavirové pauzy k přípravě svého třetího alba, které vyjde pod názvem Vermilion v listopadu letošního roku u nového německého labelu Uprising Records. Příznivci takových kapel, jako jsou například Tool, Leprous, Pain Of Salvation a Soen, se mají opravdu nač těšit.

Další kapelou, která během koronavirové krize nezahálela, je i brazilská legenda SEPULTURA. Ta ovšem nesáhla po nové muzice, ale ‘vyhrabala‘ to nejlepší ze své zlaté pokladnice. Od dubna do prosince loňského roku pečlivě vybírala a nově nahrávala své nesmrtelné hity, mezi kterými nechybí například Territory, Inner Self, Slave New World nebo kultovní cover Orgasmatron od Mötorhead. Zajímavostí je, že všichni členové nahrávali své party ve svých domácích studiích. Nahrávka vyjde 13. srpna 2021 u Nuclear Blast pod názvem SepulQuatra.

Švédská deathmetalová kapela DEMONICAL oznámila znovuvydání svých prvních tří alb: Servants Of The Unlight (2007), Hellsworn (2009) a Death Infernal (2011). Nahrávky nově vyjdou na luxusním CD digipacku, barevném vinylu a picture disku 8. října 2021 u polského labelu Agonia Records.

Ačkoliv je švédská blackmetalová pětice BURNING DARKNESS na světě už od roku 1999, 2. července vydá u Non Serviam Records své teprve druhé řadové album, které ponese název Dödens Makt. V těchto dnech na nahrávku upozornila druhým singlem She Who Dwells Beyond The Branches, který najdete k poslechu pod odkazem www.youtube.com.


DALŠÍ T.N.T.

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 557

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *