RockShock

Internetový rockový magazin

Kamenité Čas Rock Fest se také přesouvá na příští rok

Text: Jiří Olszar

Už to tak vypadá, že ani letošní léto nebude nakloněno velkým open air akcím. A právě nyní se to dotklo i velice populárního Kamenité Čas Rock Festu, který museli pořadatelé s těžkým srdcem už podruhé odpískat. Těžké je to o to víc, že se jim podařilo opakovaně zajistit stejný line-up jako pro loňský ročník, který měl být velkolepou oslavou 15. narozenin festivalu.

Nezbývá tedy nic jiného než se opět, a snad již ne zbytečně, zapojit do práce a domluvit se s kapelami a jejich managementy na opětovném potvrzení účasti pro příští rok. To ostatně potvrdili v oficiální zprávě i pořadatelé festivalu, kteří by stejně tak jako fanoušci rádi viděli kompletní program tak, jak už byl dříve představen.

Celý festival se tak přesouvá na datum 9.–11. 6. 2022 do nového (loni potvrzeného) většího areálu u přehrady Olešná u Frýdku-Místku. Vstupenky zakoupené na loňský, respektive letošní ročník zůstávají v platnosti. Jak to bude se samotným line-upem, uvidíme. Určitě by ale byla škoda přijít o takové kapely, jako jsou VADER, ARAKAIN, HORKÝŽE SLÍŽE, DESMOD, ALKEHOL, VISACÍ ZÁMEK nebo DARK GAMBALLE, které svou účast opakovaně přislíbily pro letošní rok.

Je třeba se tedy znovu obrnit trpělivostí a doufat, že příští rok oslava půlkulatin už konečně klapne. Nejen fanoušci už totiž na ni mají velikou chuť.

Související odkazy:
www.mar-tom.cz
www.facebook.com/Mar-Tommusic-146726932083283
www.facebook.com/KAMENITÉ-ČAS-ROCK-FEST-290154241175180
www.facebook.com/events/492473334636102


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 956

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *