RockShock

Internetový rockový magazin

Loch Vostok představí v červnu nové album

Text: ViciSolum Productions / Jiří Olszar
Foto: archiv skupiny

Švédští avantgarde/melodic/death veteráni LOCH VOSTOK představují název alba, obal, datum vydání a kompletní seznam skladeb svého nadcházejícího osmého alba, které je očekávané mimo jiné širokou škálou fanoušků, a to i díky změně na pěvecké pozici.

Loch Vostok, kteří byli vždy kontroverzní a odvážní, se podařilo zajistit plynulý a kontrolovaný přechod od dřívějšího zpěváka a kytaristy Teddyho Möllera (v kapele samozřejmě stále zůstává) k novému vokalistovi Jonasu Radehornovi (The Citadel).

A s touto zásadní změnou přichází i nové, v pořadí již osmé album Opus Ferox – The Great Escape, které vyjde 25. června 2021 prostřednictvím ViciSolum Records.

Toto album podtrhuje výraz úžasných hudebních dovedností kapely, ale i mimořádný smysl pro psaní skvělých songů, které se dokážou udržet dlouho v myslích posluchačů. S neuvěřitelným hlasovým rozsahem Jonase Radehorna doladili své přednosti a vytvořili své dosud nejpůsobivější album.

Teddy Möller – kytarista a leader kapely – vysvětluje: „‚To je naše nejlepší album‘, říká každá kapela pokaždé, když vydá novou desku. Dovolte mi tedy jen říct, že cesty, kterými jsme samostatně kráčeli, byly přímo předurčeny k tomu, aby vedly právě k Opus Ferox – The Great Escape. Album je přístupné i avantgardní, agresivní i melodické. Je to nová úroveň i náš velký únik!“

Seznam skladeb Opus Ferox – The Great Escape:
1. The Freedom Paradox
2. Enter The Resistance
3. The Glorious Clusterfuck
4. Disillusion
5. Galacticide
6. When The Wolves Have Eaten Everything
7. Generation Fail
8. Seize The Night
9. The Great Escape
10. Save You
11. Black Neon Manifesto (pouze na CD)

Grafika alba je futuristická s pochmurným scénářem soudného dne, kterou vytvořil baskytarista Patrik Janson – zjevný multitalent, hudebně i vizuálně šikovný. Dokonale zobrazuje a sumarizuje, co se Loch Vostok snaží předat masám.

Opus Ferox – The Great Escape vyjde na všech digitálních platformách a ve 2 různých limitovaných vinylových edicích. Kromě toho bude album k dispozici na CD, které obsahuje bonusovou skladbu, jež bude k dispozici pouze na daném médiu.

Už nyní si můžete poslechnout dvě skladby na vydavatelském Bandcamp profilu www.vicisolumrecords.com/bancamp, kde je možné nové album i předobjednat.

Související odkazy:
www.lochvostok.com
www.facebook.com/lochvostok
www.vicisolum.com


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 571

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *