RockShock

Internetový rockový magazin

The Dead Daisies přesunuli koncert v Lucerna Music Baru o rok

Text: D-Smack-U Promotion

Rock’n’roll je cesta, nikoliv cíl… všichni známe tohle rčení. V roce 2022 budou THE DEAD DAISIES pokračovat ve své cestě s novou hudbou, koncerty a novým dobrodružstvím.

Letos 11. 2. 2021 se měli představit v pražském Lucerna Music Baru, ale termín museli ze známých důvodů posunout až na 12. 2. 2022. Vstupenky zakoupené na původní termín zůstávají v platnosti, nové se pak dají koupit v předprodeji za 590 Kč + poplatky na webu Lucerna Music Baru, GoOut.cz a v sítích Ticketmaster a Ticketportal. Na místě za 690 Kč. Speciálním hostem bude velšská rocková kapela THOSE DAMN CROWS.

The Dead Daisies je australsko-americká rocková superskupina založená roku 2013 v Sydney. David Lowy coby zakladatel, kytarista a vůdčí postava vybíral do kapely řadu menších i velkých hvězd. Loni mezi sebou The Dead Daisies přivítali nového člena, legendárního Glenna Hughese (Deep Purple, Black Country Communion). Glenn se ujal zpěvu a basové kytary po boku kytaristů Douga Aldriche (Whitesnake a Dio), Davida Lowyho (Mink a Red Phoenix) a bubeníka Deena Castronovo (Journey, Bad English a Hardline). Glenn je nesporným přínosem pro kapelu, pravým originálem uvedeným do Rock’n’rollové síně slávy, s bohatou osobní historií v hudbě, která oplývá mnoha těžkými rockovými váhami.

Na koncertě zazní i jejich nové album Holy Ground, které vyšlo v lednu 2021 a podílel se na něm už i Glenn Hughes; o produkci se postaral Ben Grosse.

Související odkazy:
www.thedeaddaisies.com
www.facebook.com/TheDeadDaisies
www.instagram.com/thedeaddaisies
www.twitter.com/TheDeadDaisies
www.facebook.com/events/425008985472495


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 426

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *