RockShock

Internetový rockový magazin

Soutěž o vstupenky na Mersey Gathering

Příznivcům kvalitní alternativní muziky jistě neunikla skutečnost, že se 8. 6. 2024 v brněnském letním kině Špilberk uskuteční již páté pokračování akce s názvem Mersey Gathering. Jedná se vlastně o vzpomínkovou akci na undergroundový klub Mersey, který ukončil činnost v listopadu 2019.

Mezi letošní headlinery bude patřit hned trojice hudebníků, kteří se mohou pochlubit nejen bohatými zkušenostmi, ale jak napovídá historie, MICK HARVEY, HUGO RACE a CHRIS HUGES jsou propojeni i vzájemnými spolupracemi. Ty na pódiu dále doplní mexická zpěvačka AMANDA ACEVEDO a domácí barvy zde bude hájit léty prověřená dvojice PRECEDENS a OCEÁN.

Pokud se na Mersey Gathering chystáte a dosud nemáte vstupenky, máte nyní možnost se k nim dostat zcela zdarma. RockShock ve spolupráci s pořadateli Mersey Gathering pro vás připravil soutěž o 2 + 2 vstupenky – a postup, jak se k nim dostat, je velice jednoduchý. Stačí poslat správnou odpověď na soutěžní otázku na náš redakční e-mail soutez@irockshock.net a do předmětu uvést název soutěže ‘Mersey Gathering‘. Po ukončení a vylosování soutěže vám budou na e-maily zaslány vstupenky formou e-ticketů.

Zde je znění soutěžní otázky:

Mick Harvey a Hugo Race stáli v roce 1983 u vzniku světově proslulé alternativně rockové kapely. Jak zní její název?

Soutěž byla ukončena.


DALŠÍ SOUTĚŽE

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1901

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *