RockShock

Internetový rockový magazin

Malignant Tumour potvrdili účast na Kamenité Čas Rock Festu, a zkompletovali tak line-up pro rok 2023

Text: Jiří Olszar

Pořadatelé Kamenité Čas Rock Festu tento týden představili posledního účinkujícího pro rok 2023 a příznivci tohoto obnoveného festivalu, který se uskuteční ve dnech 2. a 3. 6. 2023 v areálu Kamenité ve Vyšních Lhotách, se tak mohou těšit na vskutku zajímavý výběr kapel v tom nejširším rock/metalovém záběru. Posledním potvrzeným jménem se stali populární MALIGNANT TUMOUR. Od jejich poslední nahrávky The Metallist sice uplynulo již šest let, nic to ovšem nemění na skutečnosti, že i starými fláky tahle ostravská mlátička rozmlátí celé Kamenité a jejich vystoupení bude jedním z vrcholů festivalu.

Malignant Tumour se tak přidávají k již dříve představeným jménům, kterým bezpochyby vévodí polští death/thrashoví králové VADER. K nim se již dříve také přidali i pivní bratři ALKEHOL, populární klatovská cháska TRAUTENBERK, black’n’rollová legenda TÖRR, poměrně nové, ale o to akčnější seskupení PANOPTIKO, nejlepší maďarský revival KISS FOREVER BAND, slovenští punk/recesisti BIJOUTERRIER, novojičínská powercorová úderka PORTA INFERI, letos třicetiletý KOMUNÁL, oblíbená power/heavymetalová kapela EUFORY ze Slovenska a nespoutaní crossoveroví Vyškováci DARK GAMBALLE.

Mezi nově potvrzené kapely se zařadila i tuzemská power/speedmetalová stálice SALAMANDRA, která dorazí s ‘omlazenou‘ sestavou a novým, výborným albem Opus Bohemica. Po letech se vrací na scénu i místní a ve své době velmi populární hard & heavy parta SPIDER X. Kdo má rád ‘vepřový (a) holky‘, tady si určitě pošmákne. Účast přislíbili i slovenští punkrockeři HOVÄDA.SK, kteří přesně před měsícem představili povedený klípek Sople. Další takřka místní kapelou budou hardcore/punkoví LEPŠÍ STAVY z nedalekého Frýdku-Místku.

Kompletní soupiska je tedy jasná a řádně našlapaná, takže teď už nebrání nic tomu, pořídit sobě nebo svým blízkým pěkný vánoční dárek v podobě vstupenky na Kamenité Čas Rock Fest. Ty zakoupíte v předprodejní síti Ticketstream (www.ticketstream.cz).

Související odkazy:
www.facebook.com/profile.php?id=100063565961026
www.facebook.com/events/677200210379495
www.facebook.com/profile.php?id=100063630246937
www.mar-tom.cz


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1212

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *