RockShock

Internetový rockový magazin

Nixon Lads vydávají první singl Soul Brother z chystané nové desky

Text: Dayspeed Music

Strakonická alternativerocková kapela NIXON LADS se na jaře chystá vydat další, v pořadí již třetí studiové album a první vlaštovkou je klipový singl Soul Brother. Píseň vyšla 4. 11. pod hlavičkou labelu Dayspeed Music doprovázena klipem v režii Evy Hodinové.

Píseň – a potažmo i celé album – se ponese v trochu potemnělé atmosféře, ze které sice místy veselé momenty určitě vystoupí, avšak mnohdy dají přednost energickým a ponurým riffům.

Textově je Soul Brother směsicí osobních pocitů, kterou vyzařuje ústřední postava textu, tedy spisovatel a dobrodruh Antoine de Saint-Exupéry. Celá chystaná deska se bude klasicky nixonovsky nenásilně motat okolo historických událostí, osobností a míst spojených s americkým prostředím a s posluchačskou možností velice volné interpretace.

Singl vznikal během podzimu 2021 a jara 2022 v Megahit Lair Studiu pod producentským drobnohledem Daniela Šubrta, se kterým nyní kapela pracuje na dokončení nové desky.

Kapela hraje v této čtyřčlenné sestavě: Štěpán Klučka (zpěv, kytara), Ondřej Potužník (baskytara, doprovodný zpěv), Vojtěch Kilián (kytara) a Václav Hodina (bicí).

Link na singl a streamy – www.bfan.link/soul-brother

Související odkazy:
www.facebook.com/nixonlads
www.instagram.com/nixonlads
www.youtube.com/channel/UCft8EB1WsIrOhOpfVuCPOZQ


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 582

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *