RockShock

Internetový rockový magazin

Kapela DneskaNe vydává nový videoklip k chystanému albu Z krve tvý

Text: DneskaNe

DNESKANE je svižná tříčlenná rocková kapela, tzv. ‘power trio‘, které vás uhrane svými energicky zběsilými koncerty doprovázenými mlhovými efekty a frontmanovým důvtipem. Před nedávnem vydali videoklip k nové písni s názvem Nejsme první jako druhou ochutnávku z chystaného třetího studiového alba, které ponese název Z krve tvý.

Album bude obsahovat deset zbrusu nových skladeb a tohle je druhá z nich. Videoklip k písni jim nahrál Miroslav ‘Smith‘ Kovář, který točí videoklipy na velmi profesionální úrovni. Jeho firma nese název Miroslav Smith Music Videos.

„Píseň Nejsme první je odkazem pro ty, kteří život jen přežívají a zároveň nevyužívají všech jeho kvalit. Každého v životě potká trápení a my chceme zdůraznit, že nejsme první ani poslední, kteří s něčím bojují, ať už v čemkoliv. Až jednou přijde osudný den každého z nás, zjistíme, že je vše pomíjivé, a proto by si každý měl uvědomit opravdovou hodnotu svého života, než o něj úplně přijde, a čas, který mohl prožívat, pouze nepřežíval. Text obsahuje také myšlenku na vyšší sílu. Ať už je to bůh, nebo něco jiného, máme my lidi neustále potřebu na někoho svádět vinu, přitom stačí začít sám u sebe,“ komentuje kapela nový videoklip.

První píseň z chystaného alba kapela vydala na konci července s lyrics videem. Druhá píseň je tato s videoklipem, další skladbu vypustí DneskaNe do světa pravděpodobně někdy v prosinci. Samotné album kapela plánuje vydat někdy na začátku roku 2023. Právě jede šňůru s názvem Popitchi Tour 2022 se spřátelenou kapelou MANIAC.

Zbývající zastávky turné:
11. 11. – Pardubice
12. 11. – Jindřichův Hradec
26. 11. – Hostinné
09. 12. – Mladá Vožice

Související odkazy:
www.dneskane.cz
www.facebook.com/Dneskane
www.instagram.com/dneskane
www.youtube.com/c/dneskane
www.bandzone.cz/dneskane2011


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1078

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *