RockShock

Internetový rockový magazin

Nové album Scabbard vyjde v květnu pod Pařátem

Text: Pařát
Foto: archiv skupiny      

Devadesátá léta, jižní Morava a death metal? Drtivou většinu fanoušků určitě jako první napadne jméno Krabathor. Záhy třeba Melancholy Pessimism… nebo taky SCABBARD, kteří byli dlouhá léta úzce propojeni s Krabathor. Jejich manažer Pedro totiž pod svým Deathvastation Productions vydal první desku Scabbard Beginning Of Extinction (1996) a kapelu bral na řadu prestižních koncertů, které pod svojí agenturou pořádal; na druhém albu Extended Mirror (1999) pro změnu nahrál všechny vokály Bruno.

Dlouhou dobu to vypadalo, že se Scabbard stali kapelou výhradně pro pamětníky devadesátek, nicméně po sedmnácti letech povstali, v roce 2020 natočili reunionové album V říši zla a až v daleké Číně se postarali o reedice jejich nahrávek z devadesátých let.

Příběh ale nekončí, protože poslední březnový víkend letošního roku Scabbard natočili ve studiu Davos nové album s názvem Lidské loutky. To vyjde pod značkou Pařát Magazine & Productions 20. května, kdy se v několikatisícovém nákladu stane součástí 105. čísla magazínu Pařát. Vydavatelství Pařát Productions pak zajistí undergroundovou distribuci CD po širém světě.

Hudební ukázky a informace kolem alba Lidské loutky již brzy.

Související odkazy:
www.facebook.com/Scabbard.band
www.instagram.com/scabbard01
www.twitter.com/SCABBARD01
www.paratmagazine.com


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 646

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *