RockShock

Internetový rockový magazin

Olympic posílá fanouškům vánoční pozdrav

Text: Jiří Olszar

Tak jako každý obyčejný člověk, i rockové legendy přibrzďují na konci roku své tempo a pomalu, ale jistě se připravují na čas klidu a pohody. Aby tomu tak opravdu bylo, připojují se s přáním prožití klidných Vánoc i tuzemští rockoví nestoři OLYMPIC. Na jejich vánoční pozdrav se můžete podívat ve videu výše.

Přestože aktuální doba není kultuře zrovna příliš nakloněna, pro samotný Olympic byl poslední rok poměrně plodný. Na sklonku toho loňského vydali už třiadvacáté řadové album Kaťata, které stihli během léta představit na několika open air akcích. Vyvrcholením pak byl oficiální křest v pražském Paláci Akropolis, který proběhl 30. září. V letošním roce skupina vydala také tři nové videoklipy ke skladbám Pálím tvář (www.youtube.com), Nemám páru (www.youtube.com) a Pádím.

Ani příští rok nebude pro Olympic ve znamení klidu. Skupina totiž v roce 2022 oslaví neskutečných 60 let na scéně a hlavním bodem oslav bude podzimní turné, které odstartuje v listopadu tradičně v Lucerně, která patří už neodmyslitelně k oslavám kulatin této nestárnoucí legendy. A aby těch oslav nebylo málo, své velké výroční oslaví i frontman skupiny Petr Janda. V květnu to bude přesně 80 let, kdy se poprvé rozkřičel na celý svět.

Nezapomeňte proto sledovat oficiální stránky a kapelní profily, kde se o blížících se oslavách už brzy dovíte další podrobnosti.

Související odkazy:
www.bestia.cz/olympic
www.facebook.com/skupina.olympic
www.twitter.com/skupina_olympic
www.instagram.com/skupina_olympic_official
www.youtube.com/c/skupinaOLYMPIC


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 713

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *