RockShock

Internetový rockový magazin

Brněnská symfonic/folkmetalová Rosa Nocturna vydala live video k písni Strach

Text: Rosa Nocturna

V létě tohoto roku si kapela ROSA NOCTURNA pronajala brněnský klub Melodka, aby v něm natočila soutěžní one shot záznam písničky Strach, která je z jejich posledního alba Andělé a bestie. Ovšem využili této možnosti a pro své potřeby těch záběrů natočili z několika kamer rovnou víc. Samozřejmě si je neschovali doma na disku, ale nechali obrazový materiál zpracovat od Ninetytwo Production, a výsledkem je povedené live video k živému hudebnímu záznamu.

Rosa Nocturna dle potřeby střídá tři zpěváky. V tomto videu se za mikrofonem ukázaly holky Viktorie Surmová a Aneta Zatočilová. Zpěvák Mathias Novák se má dle všeho objevit ve druhém live videu k písničce Dimitto tibi, na kterém se aktuálně pracuje.

Kromě zpěvaček kapely v tomto videu uvidíte i uslyšíte jednoho speciálního hosta. Protože písnička Strach začíná a končí dětským zpěvem, pozvala si kapela na tuto live session dětského zpěváka. Je jím kapelníkův syn Tobi. Jak se lze dočíst na webu kapely i v bookletu jejich CD, Tobi tyto party nazpíval i ve studiu, takže si písničku s kapelou střihl tentokrát i live. Fanoušci kapely ho ostatně už mohli potkat i na některých koncertech.

Strašidelný klip k písničce je ke zhlédnutí na YouTube a písnička Strach, stejně jako celá diskografie kapely, je dostupná na všech platformách.

Související odkazy:
www.rosanocturna.cz
www.rosanocturna.cz/shop.html
www.facebook.com/RosaNocturnaBand
www.youtube.com/channel/UCh018nFMYdbh2gXhjUeU8bw
www.instagram.com/rosanocturnaband
www.open.spotify.com/artist/6iV0BAMaGidShAlpWp7GNR
www.rosanocturna.bandcamp.com


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 564

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *