RockShock

Internetový rockový magazin

Dobré ráno do Čech s metalovou kapelou Titus

Text: Jiří Olszar

V dalším díle pořadu Dobré ráno do Čech na TV Čechy on-line, který měl premiéru v pátek 3. 12. 2021, přivítal moderátor Milan Krčil východočeskou metalovou skupinu TITUS. Pozvání do studia přijala kompletní kapela, která momentálně skvěle boduje na RockShocku ve Video Shockparádě se svým klipem Ztracená, jenž byl k vidění hned v úvodu Dobrého rána do Čech.

A protože Titus byli ve studiu kompletní, představení dalších songů proběhlo přímo ‘naživo‘, respektive tedy s playbackem, přímo na ‘místě činu‘. V průběhu pořadu dále zazněly skladby O lásce, Místek 1939 a Přemysl Otakar II. pocházející z letos vydaného debutového alba První boj, které bylo jedním z témat studiového rozhovoru.

Přestože kapela existuje teprve od loňského roku, o žádné muzikantské zelenáče se v žádném případě nejedná, jak ostatně vyplynulo v průběhu velice družné debaty. Kromě krátkého shrnutí kapelní historie došlo i na připomenutí hudební minulosti jednotlivých členů, které bylo možné kdysi vídat například v kapelách Epitaf, Alžběta, Atlantis, Arkona ad. K povídání toho bylo ale samozřejmě daleko víc, takže se podívejte na celý díl aktuálního Dobrého rána do Čech na YouTube.

Související odkazy:
www.tvcechy-online.cz
www.facebook.com/radiopohoda.net
www.bandzone.cz/_115767
www.facebook.com/TITUS-Czech-metal-109009854212351
www.youtube.com/channel/UChuOya9XRpOqwCS1YVwlssA


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 549

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *