RockShock

Internetový rockový magazin

Soutěž o nové EP Briana Bajáka

Nekompromisně tvrdé metalové riffy, luxusní odlehčené vyhrávky, ekvilibristická sóla, velice progresivní přístup a všemožné kytarové zvuky, které si jen lze vybavit, to vše je možné slyšet na prvním EP 8 Billion Light Years Away slovenského kytaristy, skladatele, multiinstrumentalisty a producenta BRIANA BAJÁKA.

Jedná se o čistě instrumentální nahrávku, což je vzhledem k jejímu charakteru zcela logické. Prostor pro vokální linky zde prostě nenajdete. Naopak si můžete vychutnat skvělou kytarovou hru samotného Briana Bajáka i hostů, kteří se na nahrávce podíleli. Jsou to především talentovaní bubeníci Martin Mikolaj, Adrián Ciel, Christopher Géci, Palo Chodelka Jr. a Otto Greschner.

Pokud i vy patříte mezi příznivce kvalitního instrumentálního metalu, určitě vás potěší skutečnost, že si nyní můžete o nahrávku 8 Billion Light Years Away zasoutěžit. Dva z vás se mohou těšit na tento instrumentální skvost, a stačí k tomu opravdu málo. Zašlete nám na náš redakční e-mail soutez@irockshock.net odpověď na jednoduchou soutěžní otázku. Do předmětu zprávy napište ‘Soutěž – Brian Baják‘ a nezapomeňte připsat celé své jméno – v případě štěstí při losování se vám obratem ozveme.

Soutěžní otázka:

Nedávno Brian Baják představil další nový song a video, který není součástí EP. Jak zní jeho název a který známý český bubeník se na něm podílel?

Soutěž byla ukončena.


DALŠÍ SOUTĚŽE

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 1392

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *