RockShock

Internetový rockový magazin

Havířovští Moravius pokřtí v ostravském Barráku své loni vydané album

Text: Jiří Olszar

Havířovská power/speedmetalová kapela MORAVIUS vydala už loni v květnu třetí řadové album Wind From Silesian Land. Původní plány na křest zkraje letošního roku, kdy se měli stát kmotry němečtí powermetaloví ninjové Victorius, vzaly samozřejmě zasvé, stejně tak jako již potvrzené květnové datum. Jak to ale vypadá, vše se blíží do zdárného finále, a tak se všichni powermetaloví příznivci mohou těšit na datum 25. 9. 2021, kdy dojde k dlouho odkládanému křtu ve vyhlášeném ostravském klubu Barrák.

Moravius momentálně chystají nějaké novinky, o kterých se můžete něco dovědět například z rozhovoru na Kluboofka Interview (www.youtube.com), kde je navíc můžete podpořit i v aktuálním kole hitparády Kluboofka Alive (www.youtube.com). Jednu speciální novinku připravují i přímo pro samotný křest v Barráku. Ta je ale zatím zahalena rouškou tajemství a návštěvníci se jejího odhalení dočkají právě až v klubu.

Prozradit snad můžeme, že ono překvapení bude úzce souviset se speciálním hostem tohoto večera, kterým nebude nikdo jiný než slovenští power/heavymetalisti EUFORY. Ti jsou na severní Moravě prakticky jako doma a v klubu Barrák, kde se ujmou i role kmotrů, to nebude jejich první zastávka. Kromě průřezu svými dvěma vydanými alby možná představí i zbrusu novou skladbu Schizofrénia (www.youtube.com), kde po dlouhé době oprášili svůj rodný jazyk a také češtinu, neboť jako host se zde představuje rocková dračice Tanja.

Venku už to moc na open air akce nevypadá, tak si přijde užít pořádnou metalovou jízdu s Moravius a Eufory do příjemného prostředí klubu Barrák. Bude to stát opravdu za to. Vstupné činí 200 Kč a celá akce startuje úderem 20. hodiny.

Související odkazy:
www.facebook.com/events/3697480210357123
www.moravius.cz
www.facebook.com/Moraviuspowermetal
www.eufory.sk
www.facebook.com/euforyband


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 577

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *