RockShock

Internetový rockový magazin

Další nadupaný týden v Modré Vopici

Text: Modrá Vopice

Tento týden jsme si pro fanoušky připravili další čtyři super akce. Vše odstartují ve středu 23. 6. kapely SUN OF SORROW, HOLKA ZE STUTTGARTU a FAT OLD DONALD. První kapela zahraje od 18.00 hod.

Jedna z největších akcí letošního roku nás čeká ve čtvrtek 24. 6. – legendární Za Koule Punk Fest 2021. Na venkovním pódiu zahrají kapely SPS, THE FIALKY, PUNK FLOID, HOUBA, SUPERTESLA, BEZ ŠANCE a SEX DEVIANTS. Vzhledem k počtu kapel a současným omezujícím vládním opatřením začíná tahle akce už ve 13.00 hod.!

Pátek 25. 6. bude venkovní scéna patřit tvrdému metalu. Na akci Celebration Of (Self)Destruction – Tome V: A Feast For Bros zahrají od 18.00 hodin kapely WICTIMS, MORTHYMER, SECRET OF DARKNESS, SOUL DECODER a OUTWARD.

Svou první desku pokřtí o den později deathmetaloví SNĚŤ. Na venkovní stage si k tomu pozvali kapely KRINGA, DEATH RACER, GOATCRAFT a SLAVERY. Start je stanoven na 17.00 hod.

A dobrá zpráva pro milovníky pěnivého moku. Žízní u nás trpět nebudete, protože jsme pro vás připravili dvě venkovní a jednu vnitřní pípu.

Související odkazy:
www.modravopice.eu
www.facebook.com/MusicClub-Modrá-Vopice-1607038219581613


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 366

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *