RockShock

Internetový rockový magazin

Projekt Constipation predstavil nové lyric video Svet facku ti dá

Text: Slovak Metal Army / Immortal Souls Productions
Foto: archív skupiny

Grindcore kombo CONSTIPATION z východného Slovenska vypustilo z priestorov Štátneho patologického ústavu nový singel Svet facku ti dá. K nemu je spracované aj textové video, ktoré spáchal Roman ‘Nihil‘ Pavluv (Iria, Sordid Malice).

Singel je opäť spracovaný v odľahčenej forme ‘fun and metal eternal‘, tak ako to Constipation od začiatku naštartovali. Objaví sa aj na fyzickom formáte, a to výberovke Sloval Metal Army Sampler #1, ktorá vychádza 25. 3. 2021 na CD v náklade 3000 ks.

Jozef ‘Dodi‘ Košč (Perversity) hovorí: „Projekt s menom Constipation uzrel svetlo sveta už pred 20 rokmi. Ostal z toho v pamäti len jeden koncert a krásne spomienky na staré časy. Až v roku 2019 som mal dosť času spojeného s chuťou, a tak som tento projekt aktivoval. Dopomohol mi ku tomu mladý bubeník a hudobník Lukáš ‘Necronymous‘ Trón (Iria, Merged In Abyss) a moja dvojička z Perversity, môj drahý Martin ‘Fetus‘ Calko. Spolu sme teda nahrali materiál 11 songov tancujúceho death/grindu, ktorý vyšiel ako split album s desivou formáciou Necrotomb. Splitko s názvom Fucking Morbid Splitting vyšiel v CD a digitálnej forme v roku 2020 pod hlavičkou Immortal Souls Productions. Začiatkom roka 2021 sme nahrali nový singel Svet facku ti dá v zostave Dodi, Fetus a ako hosťujúci bicmen Martin Barla (Astarot). Aj táto skladba je svedectvom, prečo vznikol tento projekt. Jednoducho nám robí radosť tvoriť hudbu bez hraníc, obmedzení a s priateľmi z nášho domáceho undergroundu. A tiež máme radi zábavu a metal. Yeah!“

Zostava 2021:
Fetus – spev, texty
Dodi – gitara, hudba
Mr. Barla – bicie ako hosť, mix a mastering

Odkazy a kontakty:
Facebook – www.facebook.com/constipationband
YouTube – www.youtube.com/channel
Bandcamp – www.constipation-isp.bandcamp.com
E-mail – dodikosc@gmail.com

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 430

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *