RockShock

Internetový rockový magazin

Vitacit odehrál streamový Koncert pro radost

13. února 2021, Facebook

Text: Pavel Novák
Foto: Pavel Novák

V sobotu 13. února se konal avizovaný Koncert pro radost legendární heavymetalové skupiny VITACIT. Přestože bylo možné sledovat celý koncert zdarma, fanoušci měli možnost poskytnout kapele dobrovolný příspěvek – a mohou tak učinit i nyní prostřednictvím níže uvedeného účtu.

Kapela nastoupila v poněkud zúžené sestavě, ze zdravotních důvodů se koncertu nezúčastnil Fany Stehlík. Proto byly některé skladby, které jsou Fanymu vlastní, ze setlistu vypuštěny, a tak nastoupil na pódium jako jediný zpěvák Dan Horyna. Nutno dodat, že si Dan celý koncertní set notně užíval. Z osvědčených pecek nechyběla například skladba ze začátků éry Vitacitu Noční město, ke které skupina natočila i svůj vůbec první videoklip, nebo dnes již kultovní píseň Sybila. Mezi klasické songy lze zařadit samozřejmě i skladbu Zvony, která celé vystoupení odstartovala.

Koncert byl přenášen v přímém přenosu na Facebooku, a jelikož fanoušci příliš nevědí, co vše obnáší takový stream uspořádat, a většina z nich si myslí, že na to stačí jen jedna kamera s jedním člověkem a že to je jednoduchá záležitost, nafotil jsem pro představu i technické zázemí koncertu. Můžete se tedy podívat i na záběry, které zůstaly během koncertu skryty, včetně potřebného týmu profesionálů a předkoncertního rituálu kapely.

Koncert je možné zpětně zhlédnout pod tímto odkazem:
www.facebook.com/vitacitdnes/videos/3513205995443322

Příspěvky pro kapelu můžete stále posílat na účet 198978759/0600. Do poznámky prosím napište: Dar pro Vitacit, online koncert.

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 800

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *