RockShock

Internetový rockový magazin

Vrcholí přípravy festivalu Votvírák 2021

Text: Martina Jablanovská

Vzhledem k tomu, že se program loňského ročníku největšího multižánrového festivalu Votvírák, který se koná pravidelně na letišti v Milovicích, z velké části přesunul na rok 2021, nebude hudební nadílka letošního roku pro návštěvníky velkým překvapením. Přesto pořadatelé využili čas a program vylepšili o pořádnou dávku skvělé muziky.

Účast na festivalu Votvírák v termínu 18. až 20. 6. 2021 potvrdili: CHINASKI, DIVOKEJ BILL, RYBIČKY 48, NO NAME, ŠKWOR, XINDL X, DESMOD, MIRAI, JARDA UHLÍŘ, ROMAN ONDRÁČEK a RAKEŤÁCI, dlouho avizovaní debutanti WALKMANZ, HARLEJ, ALKEHOL, ARAKAIN, VAŠO PATEJDL, MARIE ROTTROVÁ a mnoho dalších.

Pokud si chcete připomenout festival Votvírák, doporučujeme vám zhlédnout dokument z neexistujícího festivalu v roce 2020. Jedná se o reportáž z Votvíráku, jejž vládní opatření znemožnila uspořádat. Fanouškům pro radost moderátoři přiblížili některé interprety on-line až domů.

Vzhledem k roční pauze se na vás pořadatelé a především účinkující těší ještě víc.

Valentýnské Happy Hours 1+1 zdarma
Blíží se svátek zamilovaných, na který tradičně chystáme pro návštěvníky festivalu zvýhodněnou akci na nákup vstupenek. Již tuto neděli 14. 2. 2021 po celý den bude probíhat na e-shopu Votvirak.cz akce 1+1 zdarma, kdy k zakoupené Klubové kartě standard nebo Klubové kartě kombi od nás získáte druhou zdarma.

Více na www.votvirak.cz.

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 342

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *