RockShock

Internetový rockový magazin

Evropské turné Nightwish se přesouvá na konec roku 2021

Text: Pragokoncert

Kvůli stále probíhající pandemii Covid-19 oznámila finská metalová ikona NIGHTWISH nové termíny pro své plánované evropské turné. Turné se podařilo přesunout tak, aby proběhlo ještě letos, a to na konci roku 2021. Nový termín koncertu Nightwish v pražské O2 areně je stanoven na 20. 12. 2021.

Všechny vstupenky zakoupené na původní termín (6. 12. 2020) nebo první náhradní termín (20. 5. 2021) zůstávají v platnosti i pro nový termín koncertu a není potřeba je vyměňovat.

Nightwish vám představí své aktuální studiové album Hvman. :||: Natvre. a rozhodně si hodlají udržet svůj status jedné z nejlepších živých metalových kapel na světě. Mají na svých koncertech vždy unikátní scénu, velkolepou produkci a spousty pyroefektů. Tito symphonicmetaloví hrdinové slibují, že i tentokrát čeká na fanoušky zcela jedinečný a dobrodružný audiovizuální zážitek.

Speciálními hosty zůstávají metalové legendy z Finska AMORPHIS a industriální metalisté TURMION KÄTILÖT.

Nuže, lístky pečlivě uschovat, obrnit se trpělivostí, nacpat se vitaminy C a D, jak se všeobecně doporučuje, pustit si kvalitní metal aspoň doma do sluchátek a těšit se na parádní, barevnou a bombastickou předvánoční show Nightwish v Praze, 20. 12. 2021 v O2 areně.

Vstupenky na nový termín 20. 12. 2021 jsou i nadále v prodeji v sítích Ticketmaster a Ticketportal.

Související odkazy:
www.nightwish.com
www.amorphis.net
www.turmionkatilot.com
www.mastersofrock.cz/cs/koncerty/2021-Nightwish-new

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 339

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *