RockShock

Internetový rockový magazin

Torresian Call a Welldweller vydají v únoru split kazetu u vydavatelství Eternal Death

Text: Nathan Birk / Jiří Olszar

Eternal Death v těchto dnech potvrdili 12. únor 2021 jako datum mezinárodního vydání split kazety TORRESIAN CALL a WELLDWELLER. Tato split nahrávka bude obsahovat debutový materiál dvou blackmetalových one-man projektů.

Againwalker pochází z Austrálie a vydal materiál v několika dalších projektech – Blödskog, Meaningless, Tarmblod a pod svým aktuálním pseudonymem má nový sólový projekt Torressian Call, který debutuje na straně A tohoto splitka. S atmosférou podobnou prvotnímu materiálu známého amerického blackmetalového one-man projektu Leviathan mají tyto písničky od Torressian Call také podobnost s raným materiálem Judas Iscariotʼs. Tradiční black metal se silným undergroundovým nádechem.

Welldweller, který pochází ze Spojených států, je nejnovějším projektem Vu, který má na svědomí také sólový projekt Vampyric. S jeho stránkou skládající se z jedné skladby delší než 10 minut má materiál Welldweller podobnost s plodným undergroundovým blackmetalovým projektem Bekëth Nexhëmü. To je hudba pro noční můry kosmického chaosu.

Tato split nahrávka ukazuje první společné kroky Torressian Call a Welldweller jako bezduchou temnotu z hlubin podzemí. Dungeony volají!

Dvě skladby – II (Torresian Call) a Witch (Welldweller) – si můžete poslechnout na vydavatelském Bandcampu, kde si můžete nahrávku i předobjednat.

www.eternaldeath.bandcamp.com/album/split-5

Seznam skladeb split alba:
1. Torressian Call – I
2. Torressian Call – II
3. Torressian Call – III
4. Torressian Call – IV
5. Torressian Call – V 6. Welldweller – Witch

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 242

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *