RockShock

Internetový rockový magazin

Snap Call se ohlížejí za podzimní microtour novým klipem Rusty Veins

Text: Hana Bukáčková
Foto: Jan Nožička

S obměněným setlistem, zahrnujícím jak nové písně, tak i hodně staré věci, absolvovala turnovská kapela SNAP CALL podzimní microtour a na sklonku roku se pak zúčastnila ve svém rodném městě tradiční předvánoční benefice společně s formacemi TAMDOLETMA a LETY MIMO. Výtěžek 25 tisíc putoval pro Šimona, který prodělal obrnu.

Během turné zazněla na všech zastávkách i píseň Rusty Veins z aktuálního EP Let That Roll!, ke které natočil Martin Bartoš oficiální tour video. Fanoušci si tak mohou připomenout, jak to během turné vypadalo nejen na pódiu či v hledišti, ale i v zákulisí. Martin Bartoš se zároveň postaral i o střih a všechny další náležitosti, jako jsou efekty a coloring.

„Singl má pro nás jedinečnou náladu. Je o dialogu, respektu, stáří a životě. Dá se pochopit i jako spojení lásky k hudebním kořenům s novým stylem mladé muziky. Člověk by měl ctít minulost, snít o budoucnosti, ale hlavně žít v přítomnosti a prožívat každý moment života naplno. Z toho přesvědčení vznikl název našeho EP, tedy Let That Roll!, a tak vznikl i náš první živý klip,” říká o skladbě zpěvák kapely Iggy.

„Je to úplně jiná věc, než jaké jsme doposud natočili, v tomhle případě jsme ale průběh natáčení, oproti ostatním klipům, nijak neovlivňovali. Martin měl úplně volné ruce. Není to image klip s tématem a příběhem, je to jen reálný zachycení party muzikantů, taková ta věc, co budeš ukazovat svým vnoučatům,” komentuje klipové zpracování baskytarista Vojta Kořínek.

Snap Call ale neusínají na vavřínech a už nyní chystají v bratislavském studiu PULP nový materiál, který by chtěli vydat v letošním roce. Aktivní budou samozřejmě i co se hraní týče. Už brzy to bude v akustické podobě spolu s Lety Mimo, a to 27. 3. v pražském klubu Varšava a 28. 3. zavítají do Lysé nad Labem.

Související odkazy:
Web kapely – www.snapcall.cz
Facebook kapely – www.facebook.com/thesnapcall
YouTube kanál kapely – www.youtube.com/snapcallband


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 302

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *