RockShock

Internetový rockový magazin

The Driver Era zavítají v říjnu do pražského klubu SaSaZu

Text: Echopromotion

Bratři Rocky a Ross Lynchovi z THE DRIVER ERA vyrážejí na X Girlfriend Tour, se kterou zavítají 20. října 2024 i do pražského klubu SaSaZu. Jako support se k The Driver Era připojí ALMOST MONDAY.

Skupina The Driver Era, kterou tvoří bratři Rocky a Ross Lynchovi, je známá svým charakteristickým zvukem a živou show. Od svého debutového singlu Preacher Man v roce 2018 nasbírali přes 450 milionů streamů, získali přes 31 milionů sledujících na sociálních sítích a pochvalně se o nich vyjádřily například Rolling Stone, NME, PAPER, MTV a mnoho dalších. Za studiová alba X, Girlfriend (obsahující hitový singl A Kiss) a Summer Mixtape si duo vysloužilo vysoké uznání; Alternative Press je ocenil za vytvoření „zvuku, který je jim vlastní“.

V říjnu 2023 vydali singl Rumors, k němuž natočili doprovodný videoklip, který od svého vydání nasbíral téměř 2 miliony zhlédnutí. Rok 2024 zahájili vydáním nového singlu Get Off My Phone, jehož videoklip dává fanouškům ochutnat, co mohou očekávat od nadcházejícího turné.

Kromě toho, že je zpěvák Ross dynamickým a talentovaným hudebníkem, je také uznávaným herecem, který si zahrál v seriálech Chilling Adventures Of Sabrina společnosti Netflix, v životopisném filmu My Friend Dahmer a ve filmu Dahmerův přítel. Nedávno se objevil ve virálním videoklipu k písni Troye Sivana One Of Your Girls.

Cena vstupenek od 990 Kč. V prodeji také VIP balíčky. Předprodej pro členy Live Nation klubu od 16. 5. 2024, 10.00 hod. Vstupenky v prodeji v sítích Ticketmaster a GoOut od 17. 5. 2024. 10.00 hod.

Související odkazy:
www.thedriverera.com
www.facebook.com/TheDriverEra
www.livenation.cz


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1763

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *