RockShock

Internetový rockový magazin

Soutěž o vstupenky na turné Slobodné Európy

Legendární slovenská punkrocková skupina SLOBODNÁ EURÓPA vyráží 24. února na speciální CZ/SK turné, na kterém připomenne kompletní album Trojka, které je právě letos na světě už rovných 20 let. Chybět samozřejmě nebudou ani kultovní a léty prověřené punkové fláky z celé historie kapely.

Pokud se na některý z koncertů chystáte, jistě se vám budou hodit nějaké volné vstupenky. A k těm se teď díky RockShocku a pořádající agentuře ProMusic (www.promusic.sk) můžete zcela lehce dostat. Stačí se jen zúčastnit naší soutěže o 2 + 2 vstupenky na kterýkoliv vámi vybraný koncert, s výjimkou dvou úvodních koncertů v RC Mlyn ve Vrútkach (24. 2.) a v Klubu za Rampami v Novom Meste nad Váhom (25. 2.).

Zašlete nám správnou odpověď na jednoduchou soutěžní otázku na náš redakční e-mail soutez@irockshock.net, do předmětu uveďte název soutěže ‘Slobodná Európa‘ a nezapomeňte připsat, na který z dalších koncertů turné byste rádi vyrazili.

Přehled koncertů, které si můžete v soutěži vybrat:
03. 03. – Trnava, Malý Berlín
04. 03. – Ostrava, Barrák
17. 03. – Plzeň, Divadlo pod lampou
18. 03. – Praha, Palác Akropolis
31. 03. – Bratislava, Majestic Music Club
14. 04. – Zvolen, Dom kultúry ŽSR
15. 04. – Brno, Melodka

Soutěžní otázka:
V roce 2018 se ke skupině přidal nový baskytarista. Jak zní jméno tohoto legendární slovenského hudebníka, zpěváka, skladatele a hudebního producenta?

Soutěž byla ukončena.


DALŠÍ SOUTĚŽE

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 5 / 5. Počet hlasů: 2

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 6094

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *