RockShock

Internetový rockový magazin

Soutěž o CD a triko Silence Before Decay

Slezská metalová smečka SILENCE BEFORE DECAY je na hudební mapě poměrně novým jménem, ne však její členové. S šesticí muzikantů se příznivci drsné metalové muziky mohli již dříve setkat například prostřednictvím kapel Firezone, Sklepmaster nebo Savandry.

Letos ale pro všechny zúčastněné odstartovala nová hudební éra, kdy pod novou značkou Silence Before Decay vyšlo 20. března 2022 u magazínu Pařát debutové album Translunar. Devítka autorských skladeb byla natočena ve vyhlášeném studiu ŠOPA pod dohledem zkušeného zvukového mistra Standy Valáška. Nahrávka se tak může pyšnit nejen vytříbeným zvukem, ale také velice pestrým žánrovým rozpětím. Vychutnají si ji tak zejména posluchači s rozšířeným stylovým záběrem, kterým nejsou cizí death, black, doom či progressive metal, jež kapela vkusně doplňuje o ambientní, atmosférické, melancholické či post-rockové prvky.

Nahrávku je možné ještě stále zakoupit jako součást 104. čísla Pařátu (www.paratshop.cz), ale také osobně na koncertech SBD nebo objednat na FB stránce kapely www.facebook.com/SilenceBeforeDecay. Pro ostatní z vás zde máme ale skvělou příležitost, jak se k novému albu dostat zdarma. V aktuální soutěži si totiž můžete zahrát nejen o něj, ale jako bonus obdržíte i krásné, oboustranně potištěné triko.

Pravidla soutěže jsou velice jednoduchá. Stačí jen zaslat správnou odpověď na soutěžní otázku na náš redakční e-mail soutez@irockshock.net. Do předmětu uveďte název soutěže ‘Silence Before Decay‘ a nezapomeňte pod odpověď připsat i své jméno, velikost trika a celou korespondenční adresu, kam vám bude výhra zaslána.

A zde je znění soutěžní otázky:
SBD se v červenci představí na festivalu, který bude přímo moderovat zpěvák skupiny Ondra Šebestík. Jak zní jeho název a kdy a kde se uskuteční?


DALŠÍ SOUTĚŽE

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 3839

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *