RockShock

Internetový rockový magazin

Kultovní americká kapela Primus poprvé v Praze! Ve Foru Karlín zahraje 17. září v rámci světového turné A Tribute To Kings

Text: Arts Marketing

Kultovní americká kapela PRIMUS přijede poprvé na samostatný koncert do České republiky. 17. září 2022 se v pražském Foru Karlín představí ve své nejslavnější sestavě – frontman a jeden z nejlepších baskytaristů všech dob Les Claypool, kytarista Larry ‘Ler‘ LaLonde a bubeník Tim ‘Herb‘ Alexander.

V rámci světového turné nazvaného A Tribute To Kings vzdají poctu progrockovým legendám Rush. Na koncertě tak zazní jak kompletní album A Farewell To Kings od Rush z roku 1977, tak i nejslavnější písně od fenomenálního tria Primus. Prahu tak čeká nevšední, zhruba dvouhodinový hudební zážitek s jednou z nejvýjimečnějších rockových kapel historie.

Koncert pořádají v rámci série Prague International Bluenight agentury Liver Music a APPLAUSE booking. Vstupenky budou v prodeji od 25. března od 10.00 hod. v síti Ticketmaster.

Uznávaní Primus začínali jako undergroundový fenomén v San Francisku v roce 1984. Začátkem devadesátých let přerostli v jednu z nejznámějších rockových kapel na světě. Alba jako Sailing The Seas Of Cheese (1991), Pork Soda (1993) nebo Tales From The Punch Bowl (1995) byla v USA všechna zlatá nebo platinová. Primus začali koncertovat na největších festivalech po celém světě, ale také společně například s U2, Tool, Janeʼs Addiction, Public Enemy nebo Rush. Primus jsou také autory hudby k legendárnímu animovanému seriálu Městečko South Park.

Videa:
www.youtube.com/watch?v=aYDfwUJzYQg
www.youtube.com/watch?v=953PkxFNiko

Primus (US) – A Tribute To Kings
17. 9. 2022, 20.00 hod. – Praha, Forum Karlín

Související odkazy:
www.primusville.com
www.facebook.com/primusville
www.twitter.com/primus
www.instagram.com/primusville


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 681

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *