RockShock

Internetový rockový magazin

Rockový festival Studánka se v květnu valí na Liberec! Spoustu zvučných kapel a bohatý program v malebném prostředí autokempu

Text: Jiří Rázl

Už 17. a 18. května se uskuteční největší rockový festival v Libereckém kraji, na který se každoročně chystají fanoušci z celé republiky, a nadupaný fesťák se tak stal tradicí. Tento rok organizátoři zvou na velmi slušný program, na kterém si dali opravdu záležet.

Do Liberce přijedou zvučné kapely jako DOGA, WALDA GANG, PROTHEUS, ALEŠ BRICHTA, VYPSANÁ FIXA, RCZ RAMMSTEIN TRIBUTE SHOW, legendární MILOŠ ‘DODO‘ DOLEŽAL nebo také PREMIER, ABRAXAS, SEVEN (MB), LOCO LOCO a spoustu dalších. Od minulého roku se festival pro svůj růst přesunul blíže k centru, do nového malebného prostředí libereckého autokempu, což festival posunulo ještě o laťku výše. Návštěvníci zde najdou komfort v podobě ubytování, stanování i stání s karavany, restauraci, kamenné toalety, sprchy a velmi komfortní zázemí.

Po celý víkend bude také probíhat velký doprovodný program v podobě přehlídek, tanečních vystoupení, soutěží na pódiu, chystá se tombola, miss mokré tričko i večerní erotická show. Ani po koncertech festival nekončí a návštěvníci si tak mohou užít ještě rockovou afterparty, o kterou se postará osvědčený DJ MICHAL TŮMA, který bude zároveň celým festivalem doprovázet jako moderátor.

V areálu návštěvníci najdou několik pivních stanů s krytým sezením, poprvé se zde bude točit 5 druhů piv, rozšiřuje se catering zóna s pečlivě vybraným občerstvením a nebudou chybět ani legendární koktejl bary organizátorů, u kterých se zastavil na panáka téměř každý.

Program na pódiu začíná v pátek i v sobotu úderem 12. hodiny a poběží až do pozdních hodin. Pokladny se otevírají každý den v 9.00 hod. a vstupenky návštěvníci mohou zakoupit výhodněji také v předprodeji na www.evstupenka.cz. Rovněž lze využít kamenný předprodej na čerpací stanici v Liberci – Hejnická ulice 219, popřípadě dovozu zdarma po celém Libereckém kraji na tel. 776 776 240.

Kompletní informace o festivalu jsou také na sociálních sítích, Facebooku i Instagramu pod platformou ‘Akce Liberec‘ nebo přímo zde v události  www.facebook.com/events/669264644765876.

Z pohledu lákavého hudebního i doprovodného programu, je již teď jasné, že festival Studánka, bude velmi vyhledávanou akcí této festivalové sezóny, kterou si určitě fanoušci skvělé muziky nenechají ujít.


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1738

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *