RockShock

Internetový rockový magazin

Doga pustila ven song z chystané desky Respekt. Klip se bude točit v Americe

Text: David Havlena

Česká hardrocková ikona DOGA předhodila fanouškům ochutnávku z dlouho očekávaného alba Respekt. Kapela vsadila na motorkářskou pohodovku s rádiovým potenciálem Route 66. Skladba reflektuje vášeň frontmana Izziho, který už dlouhé roky holduje dvoukolovým mašinám. Klip by měl vzniknout v Americe přímo na legendární Route 66.

Natáčení bylo už několikrát odloženo kvůli světové koronavirové situaci. Kapela vyčkává, až bude moct bez problémů vycestovat. Realizaci klipu v českém prostředí razantně odmítá. „Je blbost natáčet klip o Route 66 například na D1. To nikdy nemůže fungovat. Musíme zkrátka počkat, až se budeme moct na legendární americkou silnici dostat. Samozřejmě to bude o motorkách, jízdě, atmosféře. Máme vše nachystané. Když to přeženu, tak pokud by to šlo, můžeme odletět klidně hned zítra,“ dodává Izzi.

Novinka je jednou ze čtrnácti skladeb, které se objeví na desce Respekt. V pořadí už jedenácté album vychází zhruba za dva týdny a fanoušci se můžou těšit hned na několik různých verzí. Základem bude barevný CD digipack, který bude navíc obsahovat dva booklety – jeden s texty a veškerými informacemi o nové desce, druhý je unikátní studiový fotoreport s několika poznámkami jednotlivých členů. Luxusní edice alba vyjde v limitovaném boxu, který bude mít podobu velkého kanystru s originálním designem, uvnitř fanoušci najdou Doga Zelenou/Třešnovici (lze si vybrat) v unikátních sběratelských lahvích, skleničky s logem kapely, Doga energy drink a samozřejmě CD. Chybět nebude ani vinyl, který ale z kapacitních důvodů výroby vyjde o něco později. Už v pátek 5. 11. spustí kapela na svém e-shopu předobjednávky.

Související odkazy:
www.dogamusic.cz
www.obchod.dogamusic.cz
www.facebook.com/dogaofficial
www.instagram.com/doga.music
www.youtube.com/user/TVDoga


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 715

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *