RockShock

Internetový rockový magazin

V pátek se v Praze uskuteční pátý ročník festivalu Malešičák. Hlavní hvězdou bude kapela Portless

Text: NetwIN Production
Foto: archiv NetwIN Production

V pátek 27. srpna se uskuteční v Malešickém parku v Praze 10 již pátý ročník tradičního rodinného hudebního festivalu Malešičák, který nabídne bohatý program pro děti i dospělé. Hlavní hvězdou festivalu bude v letošním roce kapela PORTLESS.

Nejen bohatý hudební celodenní program, ale také doprovodný program, jako například skákací hrad, malování pískem, dílničky, mezigenerační tvoření s Mezi námi, o. p. s., a další čekají návštěvníky letošního rodinného hudebního festivalu Malešičák, který se uskuteční v pátek 27. srpna od 13.00 hodin v Malešickém parku v Praze 10.

Během dne vystoupí folkrocková kapela HŘÍCH, mladá folková písničkářka KALLEN, malešická punkrocková partička PURE OLCOHOLIC PUNK, dance/punková kapela MANIAC a hlavní hvězdou letošního ročníku bude rocková kapela Portless, která vystoupí spolu s HENRYM D. Pro ty nejmenší si připravili Kája Mařík a Kristýna hudební show pro děti Škola písničkou. Akci budou moderovat Luděk Hubáček (ČRo Radiožurnál) a Pavel Novák.

„Opět se podařilo namíchat různé hudební žánry, a udělat tak festival zajímavý snad pro všechny generace. Hlavní hvězdou je letos kapela Portless, z čehož mám obrovskou radost,“ říká organizátor festivalu Filip Vránek.

„Ještě v červnu to vypadalo, že se festival kvůli pandemii neuskuteční, ale podařilo se. Vzhledem k situaci kolem Covid-19 je samozřejmě potřeba dodržovat veškerá protiepidemická opatření. Věřím však, že to návštěvníky neodradí a přijdou si užít jeden z mála letních open air festivalů,“ dodává.

Na hudební festival Malešičák, který se koná za podpory městské části Praha 10, je vstupné zdarma. Kompletní program či informace o festivalu i kapelách jsou dostupné na webových stránkách www.malesicak.cz.


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 543

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *