RockShock

Internetový rockový magazin

Druhé album Soul Massacre vyjde v srpnu pod Pařátem

Text: Pařát
Foto: archiv skupiny

SOUL MASSACRE z města Havířov vznikli v roce 2014 a od té doby pořádně rozvířili tuzemské deathmetalové vody. Není divu, protože větší část sestavy tvoří muzikanti se zkušenostmi z kapel, jejichž kořeny sahají už do devadesátých let. Stejně jako EP 1000 Ways To Die (2016) a první album Purgatory System (2017), také druhé album Despair Of Human Being vyjde pod značkou Pařát Magazine & Productions. Konkrétně 20. srpna letošního roku, kdy se v několikatisícovém nákladu stane součástí 101. čísla magazínu Pařát. Vydavatelství Pařát Productions pak zajistí undergroundovou distribuci CD po širém světě.

Oproti albu Purgatory System doznala sestava Soul Massacre změn u mikrofonu a baskytary. Původní vokalistku nahradil bývalý zpěvák Antigod Štěpán a baskytaru má pod kontrolou už skoro tři roky bývalý člen Blackshard Víťa.

Despair Of Human Being bude obsahovat deset skladeb, které byly nahrány v GM Recording. O mastering alba se postaral Tom Porcell z německého Kohlekeller Studia, který v minulosti spolupracoval například s Aborted nebo Benighted. Obal na album nakreslil indonéský umělec Rudi Gorgingsuicide, jehož práce bude tuzemským fanouškům známa ve spojitosti s Fleshless.

Související odkazy:
www.soulmassacre.com
www.facebook.com/SoulMassacre
www.bandzone.cz/soulmassacre
www.paratmagazine.com


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 456

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *