RockShock

Internetový rockový magazin

Laid Back Country Picker přiváží své nezaměnitelné country/rockové hity poprvé do České republiky

Text: Echopromotion

Příznivci country rocku se mohou těšit na jedinečný hudební zážitek. Americký kapela LAID BACK COUNTRY PICKER, známá svým unikátním stylem a energickými vystoupeními, zavítá poprvé do České republiky. Koncert se uskuteční 7. července 2024 v pražském klubu Café V lese.

Laid Back Country Picker, vlastním jménem David Prince, začal svou profesionální hudební kariéru již na střední škole, kdy místo školního výletu hrál svůj první koncert v baru. V průběhu let hrál a nahrával s mnoha známými umělci, často bez uvedení svého jména, jak bylo v Nashvillu běžné. Hrál s kapelami jako Georgia Satellites a Kentucky Headhunters, předskakoval Thin Lizzy a The Guess Who a nahrával ve studiích Johnnyho Cashe a nyní již zaniklém Butcher Shoppe v Nashvillu, které vlastnili John Prine a Sturgill Simpson. Laid Back se také stal mentorem mladého Tylera Childerse, který ho podepsal na svůj label Hickman Holler.

Laid Back má za sebou desítky let zkušeností a jeho přístup k hudbě je bez pravidel. Kombinuje vlivy Led Zeppelin, Waylona Jenningse, Stanley Brothers, Davida Bowieho a Motörhead. Je produktem 70. let, kdy se hudební žánry často prolínaly. Na jeho koncertech nejde jen o hraní písní, ale o sdílený zážitek s publikem. Po každém vystoupení následuje setkání s fanoušky, kde si Laid Back rád povídá s každým, kdo projeví zájem. Jeho motto zní „hrát country hudbu a chovat se k lidem správně“ a tohoto slibu se drží každý večer.

Cena vstupenky 350 Kč. Vstupenky v prodeji v sítích Ticketmaster a GoOut.

Související odkazy:
www.laidbackcountrypicker.org
www.facebook.com/laidbackcountrypicker
www.livenation.cz


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1730

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *