RockShock

Internetový rockový magazin

Levnější lístky na Brod 1995 jen do konce dubna. Letos vystoupí No Name, Horkýže Slíže, Aneta Langerová, Wohnout, Tomáš Klus, Trautenberk a další

Text: Smart Communication
Foto: Pavel Novák

Přesně za čtyři měsíce 17. srpna se v Českém Brodě uskuteční v pořadí 11. ročník hudebního festivalu Brod 1995. Jednodenní přehlídka, která vznikla v roce 2014 na místě, odkud vzešel legendární festival Rock For People, přivítá v srpnu na dvou stagích dvanáct kapel a interpretů z Čech i Slovenska. Mezi headlinery patří zpěvačka ANETA LANGEROVÁ, která vystupovala na svém prvním festivalu před 20 lety právě v Českém Brodě, písničkář TOMÁŠ KLUS, slovenské stálice NO NAME a HORKÝŽE SLÍŽE i crazymetalová kapela TRAUTENBERK. Na ‘malém festivalu velkých rozměrů‘ dále zahrají zkušené skupiny GAIA MESIAH, JOHN WOLFHOOKER a WOHNOUT. Nové tváře v seznamu účinkujících zastupují crossoverové duo GOOFY COW, desetičlenná funky a R&B sestava CELEST & CHARLES a mladá kolínská kapela HIHEAD. O závěrečnou party se postará DJ REPRO.

Pořadatelé festivalu Brod 1995 nabízejí do konce dubna možnost pořídit cenově zvýhodněné vstupenky. Základní vstupné je do konce měsíce za 700 Kč a návštěvníci tak ušetří téměř 300 Kč z částky, kterou by zaplatili v den konání akce. Letošní novinkou je zvýhodněné parta vstupné 5+1 zdarma, které mohou fanoušci muziky využít v případě, že zamíří na festival ve větší skupině. 6 osob zakoupením hromadné vstupenky nazvané Parta 5+1 aktuálně ušetří 700 Kč, celkem zaplatí jen 3500 Kč. Také tato kategorie bude ke koupi za tuto cenu jen do 30. dubna.

Festival Brod 1995 vznikl v roce 2014 jako vzpomínka na místo a atmosféru, odkud vzešel festival Rock For People. Zakladatel obou festivalů Petr Fořt se této ideje ujal a založil novou tradici, která umožňuje zažít festivalovou atmosféru v průběhu jednoho dne s kvalitní dramaturgií, plným komfortním servisem v přívětivé atmosféře i těm, kteří nemohou nebo nechtějí absolvovat několikadenní hudební maratóny, typické pro velké festivaly. Vytříbená česko-slovenská dramaturgie vytváří ucelený nabitý program festivalu v početné rodině českých hudebních festivalů.

Více informací a vstupenky jsou k dispozici na www.brod1995.cz.


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 718

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *