RockShock

Internetový rockový magazin

Havířovská Stolárna zažije pořádnou Rockovou tancovačku

Text: Jiří Olszar

V havířovském klubu Stolárna si již brzy dopřeje společný dýchánek hned několik spřízněných kapel z Havířova a blízkého okolí. Akce s názvem Rocková tancovačka No. 1 vypukne 13. dubna v 19.00 hod.

Fanoušci se mohou těšit na čtyři kapely, a to buď přímo z Havířova, nebo takové, které mají s tímto městem úzké vazby. V line-upu nebudou chybět klasičtí hardrockeři SJETÝ GUMY, kteří ale s příchodem nového frontmana Lukáše Klimši lehce zmodernizovali svůj styl. Dorazí i ‘chlapi z Goralie‘ v podobě skupiny S.T.S. Ti loni také ohlásili novou posilu na pěveckém postu. Zpěvák Tadeáš Kufa vlil kapele do žil novou tvůrčí energii, jak potvrdili okamžitě vydáním nového singlu Zakopat sekyru.

Odkojena pivem a punkem, to je kapela BULAČ. Své zázemí si našla ve stonavském pohostinství U Bulače, kde nejen pivo teče proudem, ale skupina zde pravidelně pořádá i své hudební večírky. Tentokrát tedy vyrazí do vedlejší ‘dědiny‘, kde to jistě taky hezky rozbalí. Pro změnu odkojeni rumem jsou havířovští RUMŠTAJN – kapela, která vznikla už na přelomu století, ale po pětiletém působení na scéně si dala osmiletou pauzu, aby se nakonec vrátila zpět a začala opět lechtat bránice svých příznivců svým crazy experimentálním rockem.

Sestava pro správnou ‘tancovačku‘ je jako vymalovaná, takže nic nebrání tomu, přijít se v sobotu 13. dubna pořádně odvázat do klubu Stolárna v Havířově a třeba si i zatancovat. Stačí jen namasírovat kýty, zapálit jointa, účet psát na sekyru a věřit, že to rozhodně nebude cypaty den!

Vstupenky budou na místě k dispozici za 250 Kč, v předprodeji jsou samozřejmě o něco levnější. Za 200 Kč je zakoupíte v infocentru kina Centrum v Havířově.

FB událost – www.facebook.com/events/1111243686563516

Související odkazy:
www.sgband.eu
www.stsband.cz
www.facebook.com/rumstajntheband
www.facebook.com/bulacbulac.cz
www.stolarnaclub.cz


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 1378

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *