RockShock

Internetový rockový magazin

Vše začíná od nuly, říká v novém lyric videu Porta Inferi

Text: Jiří Olszar

Ačkoliv má novojičínská metalová kapela PORTA INFERI ‘fázi nula‘ už dávno za sebou, pomalu, ale jistě se k ní možná blíží náš svět, jak napovídá právě vydané lyric video ke skladbě Newborn Sky.

Samotný song pochází ze zatím poslední desky The Gateway, která vyšla loni v říjnu, a přestože obsahuje ‘jen‘ osm skladeb, je žánrově i náladově velice pestrá. Ke slyšení jsou zde extra tvrdé powercorové fláky i jemné, až baladicky laděné kousky, to vše v rodném i anglickém jazyce.

Newborn Sky patří vyloženě do zlatého středu. Přísná heavymetalová drsnost si zde podává ruce s výraznou melodičností i rytmickou pestrostí. Tahle kombinace bude dobře fungovat zejména naživo. Jak říká samotná kapela, tahle pecka je neskutečně baví, takže se můžete těšit i na její živé provedení, třeba na slovenském Topfestu (28. 6.), který bude patřit k vrcholům letní sezony. Skladbu můžete nyní slyšet i na Rádiu Čas Rock jako ‘Novinku týdne‘.

O vytvoření lyric videa se postarala Porta Inferi tentokrát zcela sama, zvuk je samozřejmě, tak jako na celém albu, dílem vyhlášeného hranického studia Bomb Jack.

Ponořte se tedy do světa, jehož další etapa pomalu, ale jistě končí, připomeňte si všechny vzestupy a pády a věřte, že snad zase jednou vstane z popela, protože vše začíná od nuly!

Související odkazy:
www.portainferi.com
www.facebook.com/portainfericz
www.instagram.com/portainferi


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1434

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *